Данас сам видео хигера у дунавској како стоји у супротној траци хоће у полу кругOvo mora da je bio neki Šrilanđanin, kao u Glavnoj prošlog meseca. Nesposobnjaković!
3041 vozi naš vozač, znam gaOvo mora da je bio neki Šrilanđanin, kao u Glavnoj prošlog meseca. Nesposobnjaković!
Vidi se da nemas pojma liče. U GSP nema Šri LančanaOvo mora da je bio neki Šrilanđanin, kao u Glavnoj prošlog meseca. Nesposobnjaković!
Nije trebao da mrdne. Jer ovako je samo ugrozio saobracaj. Što nije pandur stao ranije da mu obezbedi da smota iz desne trake. Ovako ručna i ne mrdaš.Čovek je postupio onako kako je najbolje moglo da bude po sve. Da se držao po PS-u trebao je da uključi 4 žmigavca i izbaci putnike i blokira Karađorđevu dok ne dobije upute od dispečera.
Što je najgore okrenuo bi se za minut da je neko hteo da mu samo pomogne oko preglednosti, jer nije mogao da vidi stubiće, ali Srpski id*** sebični klasični zabili po sirenu i niko da pomogne.
Padamo na testu solidarnosti svaki dan, ovo su neki takvi trenuci, da ne pričamo o patroli 100 metara naniže što se iščuđava što autobus tako stoji.![]()
Moja objava je bila čist sarkazam, liče. Pljujemo Šrilančane što se polukružno okreću zbog blokade, dok ovde svaka čast vozaču GSPa što isto to izvodi. Uopšte nismo realni. I hvala ti za to "liče", liče.Vidi se da nemas pojma liče. U GSP nema Šri Lančana
Higeri masovno crkli?upravo 3306 na 84.
To će biti baš zločin, da Kosmaj dobije 0 novih autobusa, a svi Pogoni dobiju najmanje 40.Lepo ja rekoh otokari nbg a bmc Zemun i Kosmaj
1) solarisi od 3135 do 3145 su u kosmaju?41 Bmc na nbgd, 3005 se seče
Pogledajte prilog 231912
moram da vas razočaram. Jeste Akia u pitanju, model Neru EV12. Elektro motor od 350kw, domet 300+ km.Pogledajte prilog 231937Pozdrav, moj prijatelj je ranije danas video onaj novi autobus, medjutin ne znamo koji je jer ga je jedva video, u zurbi. Izgleda kao Elektricna Akia sa nekim redizajnom u odnosu na proslu zbog ovih vrata. Sta vi mislite?
pa gde će to?moram da vas razočaram. Jeste Akia u pitanju, model Neru EV12. Elektro motor od 350kw, domet 300+ km.