Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 312 94,8%
  • BMC

Glasovi: 17 5,2%

• Ukupno glasača
    329
Budem li video plavi BMC na 77 razočaraću se u život
Plavi bmc novi na 65 (367X) već se raskantava:
IMG_20250304_225941.jpg

Meni su ti plavi, odnosno najnovija serija, duplo veći promašaj od prethodnih BMC-a na CNG. Na stranu što mi je taj proizvođač simbol uništenja javnog prevoza, prethodna serija mi je ipak pristojnija od ove. Obrni, okreni, zgrožen sam BMC-om u svakom slučaju.

Sad cekam bus kod sumica na 17 svaki bus sa aplikacija solaris a na 31 su turske kante nijedan silaris

Meni su ti plavi, odnosno najnovija serija, duplo veći promašaj od prethodnih BMC-a na CNG. Na stranu što mi je taj proizvođač simbol uništenja javnog prevoza, prethodna serija mi je ipak pristojnija od ove. Obrni, okreni, zgrožen sam BMC-om u svakom slučaju.
Meni su plavi dosta bolji od crvenih, u stvari tako deluju. Ili sam ušao u baš neki slučajno dobro urađen primerak 😁

Meni su ovi novi bolji nego stari, nekako mi deluju kvalitetnije odrađene. Ali džabe, kad imamo kratere po ulicama. I idu kao nenormalni.

Ovo je školski primer kako JGP treba da funkcioniše:

1) Vozilo čisto i uredno ✅

2) Vozač uslužan, "Dobar dan & Doviđenja", udobna vožnja ✅

3) Polazak na vreme ✅

4) Obezbeđeno mesto (opcijalno) ✅

5) Najava stajališta ✅

6) Internet ✅

Svaka čast GSP-u na radu na 24, milionski bolje od bivšeg konzorcijuma, već mesec dana je koristim i nikada se nije desilo da kasni ili ne daj bože ne realizuje polazak.
Toliko mi se kao linija dopala da sada svake srede 5 minuta hodam od Autokomande kako bih je uhvatio u 11:18 na okretnici u Neimaru da bih otišao na sastanak u centru kako treba i neizgužvan.

1000051854.jpg

1000051879.jpg

1000051853.jpg

Pozdrav, postaviću pitanje ovde zbog toga što dosta ljudi gleda ovaj forum i verujem da se razumeju. Ima li istine u ovome što je napisano?
IMG_20250305_145540.jpg

3) Polazak na vreme ✅

5) Najava stajališta ✅

6) Internet ✅

Svaka čast GSP-u na radu na 24, milionski bolje od bivšeg konzorcijuma, već mesec dana je koristim i nikada se nije desilo da kasni ili ne daj bože ne realizuje polazak.
Toliko mi se kao linija dopala da sada svake srede 5 minuta hodam od Autokomande kako bih je uhvatio u 11:18 na okretnici u Neimaru da bih otišao na sastanak u centru kako treba i neizgužvan.

Pogledajte prilog 231319
Pogledajte prilog 231320
Pogledajte prilog 231321
Vecina putnika je bezobrazna tu. Redovan sam 3 dana u nedelji tu. Staju na vrata stalno blokiraju prolaz.

3) Polazak na vreme ✅

5) Najava stajališta ✅

6) Internet ✅

Pogledajte prilog 231319
Pogledajte prilog 231320
Pogledajte prilog 231321
Jel si danas slikao, vozio sam ja čini mi se

Vecina putnika je bezobrazna tu. Redovan sam 3 dana u nedelji tu. Staju na vrata stalno blokiraju prolaz.

Jes, dobar deo ljudi je malo snobovski, često ne dođu na vreme pa krenu tako da se malo iživljavaju na vozača, voze se po 1 stanicu itd..

Jel si danas slikao, vozio sam ja čini mi se

Danas pred polazak u 11:18, primetio sam novog vozača. (Prošlog meseca radio jedan bradati, malo namrgođen)

Ako si ti, jedna žena pred Trgom ti je pričala o menjačima kako su u SAD-u automatski itd..
Ja sam izašao iza nje, crna J&J jakna - sivi rančić.

Vecina putnika je bezobrazna tu. Redovan sam 3 dana u nedelji tu. Staju na vrata stalno blokiraju prolaz.​
Kad imaš minibus a broj putnika za solo bus, normalno je da će da ti bude gužva. Da radiš na 26L imao bi prepun autobus već na Medakoviću, a ispraznio bi se donekle tek nakon 2/3 trase. Više puta bio svedok da se dva minibusa prepune, pošto tako rešavaju problem trase. Ljudi skapirali da ako ne uðu u Medakoviću da mogu komotno da idu peške na Padinu.​

24ka je kritična u špicu i kada klinci idu u školu, ovako zna da bude praznija.
Da ide čist solo bus putovanje bi trajalo minimalno 5 minuta duže Trg - Neimar, jer ima baš zeznute delove.

Midibus je najbolje rešenje, veći kapacitet, a opet postoji i dalje donekle fleksibilnost kretanja kao kod kombija.
Ovako nešto bi završilo posao:
1000051913.jpg

Jes, dobar deo ljudi je malo snobovski, često ne dođu na vreme pa krenu tako da se malo iživljavaju na vozača, voze se po 1 stanicu itd..

Danas pred polazak u 11:18, primetio sam novog vozača. (Prošlog meseca radio jedan bradati, malo namrgođen)

Ako si ti, jedna žena pred Trgom ti je pričala o menjačima kako su u SAD-u automatski itd..
Ja sam izašao iza nje, crna J&J jakna - sivi rančić.
Jesam ja

Vrh