CobraКоје је то возило?
Plavi bmc novi na 65 (367X) već se raskantava:Budem li video plavi BMC na 77 razočaraću se u život
Otkud ovo sad?
Meni su plavi dosta bolji od crvenih, u stvari tako deluju. Ili sam ušao u baš neki slučajno dobro urađen primerakMeni su ti plavi, odnosno najnovija serija, duplo veći promašaj od prethodnih BMC-a na CNG. Na stranu što mi je taj proizvođač simbol uništenja javnog prevoza, prethodna serija mi je ipak pristojnija od ove. Obrni, okreni, zgrožen sam BMC-om u svakom slučaju.
jel glasna?Najava stajališta
Ne.Pozdrav, postaviću pitanje ovde zbog toga što dosta ljudi gleda ovaj forum i verujem da se razumeju. Ima li istine u ovome što je napisano?Pogledajte prilog 231343
U vecini vozila sa 24 je najava dovoljno glasna da svi cujujel glasna?
Vecina putnika je bezobrazna tu. Redovan sam 3 dana u nedelji tu. Staju na vrata stalno blokiraju prolaz.Ovo je školski primer kako JGP treba da funkcioniše:
1) Vozilo čisto i uredno️
2) Vozač uslužan, "Dobar dan & Doviđenja", udobna vožnja️
3) Polazak na vreme️
4) Obezbeđeno mesto (opcijalno)️
5) Najava stajališta️
6) Internet️
Svaka čast GSP-u na radu na 24, milionski bolje od bivšeg konzorcijuma, već mesec dana je koristim i nikada se nije desilo da kasni ili ne daj bože ne realizuje polazak.
Toliko mi se kao linija dopala da sada svake srede 5 minuta hodam od Autokomande kako bih je uhvatio u 11:18 na okretnici u Neimaru da bih otišao na sastanak u centru kako treba i neizgužvan.
Pogledajte prilog 231319
Pogledajte prilog 231320
Pogledajte prilog 231321
Jel si danas slikao, vozio sam ja čini mi seOvo je školski primer kako JGP treba da funkcioniše:
1) Vozilo čisto i uredno️
2) Vozač uslužan, "Dobar dan & Doviđenja", udobna vožnja️
3) Polazak na vreme️
4) Obezbeđeno mesto (opcijalno)️
5) Najava stajališta️
6) Internet️
Svaka čast GSP-u na radu na 24, milionski bolje od bivšeg konzorcijuma, već mesec dana je koristim i nikada se nije desilo da kasni ili ne daj bože ne realizuje polazak.
Toliko mi se kao linija dopala da sada svake srede 5 minuta hodam od Autokomande kako bih je uhvatio u 11:18 na okretnici u Neimaru da bih otišao na sastanak u centru kako treba i neizgužvan.
Pogledajte prilog 231319
Pogledajte prilog 231320
Pogledajte prilog 231321
Vecina putnika je bezobrazna tu. Redovan sam 3 dana u nedelji tu. Staju na vrata stalno blokiraju prolaz.
Jel si danas slikao, vozio sam ja čini mi se
Vecina putnika je bezobrazna tu. Redovan sam 3 dana u nedelji tu. Staju na vrata stalno blokiraju prolaz.
Jesam jaJes, dobar deo ljudi je malo snobovski, često ne dođu na vreme pa krenu tako da se malo iživljavaju na vozača, voze se po 1 stanicu itd..
Danas pred polazak u 11:18, primetio sam novog vozača. (Prošlog meseca radio jedan bradati, malo namrgođen)
Ako si ti, jedna žena pred Trgom ti je pričala o menjačima kako su u SAD-u automatski itd..
Ja sam izašao iza nje, crna J&J jakna - sivi rančić.