Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 317 94,6%
  • BMC

Glasovi: 18 5,4%

• Ukupno glasača
    335

HAhhaa al ilustracija, predstavlja mito BMC-a po autobusu?! 😂😂😂
1000050102.jpg

Nisu u zahtevima naglasili da nova vozila treba da budu od proverenih evropskih proizvođača i ovime su im dali još jednu priliku da se ugrade. Jedva su čekali.

HAhhaa al ilustracija, predstavlja mito BMC-a po autobusu?! 😂😂😂
Pogledajte prilog 228703
Imamo sjajne vesti, mojom analizom je Bmc otpisan za zglobove, jer Cummins prosto nema snazniji Cng motor od 320ks, a uz to je minimalan broj sedista povecan za 4
Screenshot_136.png
Screenshot_138.png
Screenshot_139.png

Šta je sa MAN-om?
Jedini koji prolaze su Scania i Iveco Urbanway, Scania 340, novi Iveco Cursor 9 ima čak 360ks.
@plazacicmilos Nisi u pravu jer je prošli tender do detalja crtan za Bmc, sada je priča poptuno drugačija. Ovde na tenderu vidno ima dosta izmena, a da su hteli opet Bmc, prosto bi prepisali uslove tendera i baš sam zato otvorio i jedan i drugi tender da bih uporedio detalje.

A kako sad 130. Bilo je reči o 300 vozila. Jesu li ostala solo?

znači Otokar, Scania i Citaro. Ja tipujem na Otokar.

P.S. zglobni higer?!

Не може Ивеко, немају у понуди 11L мотор од минимум 250Kw.

Da li je to ova stavka displacement od 8710cm3, a na ugovoru stoji minimum 11000cm3 sto ne znam da li uopste postoji i da li jedan evropski proizvodjac to ispunjava?

Prilozi

• Screenshot_140.png
    Screenshot_140.png
    428,9 KB · Pregleda: 137
Требало би да је то.

Што се зглобова тиче, биће неки Кинез, највероватније Golden Dragon. Што се соло тиче, Кинез или Турчин који није BMC, јер нуде 2 године гаранције (на тендеру се тражи 3 али то се може променити).

MAN не нуди мотор од 11000 више, NLC има од 9,5. Golden Dragon има у понуди копију старог LC са мотором од минимум 11000.

Требало би да је то.

Што се зглобова тиче, биће неки Кинез, највероватније Golden Dragon. Што се соло тиче, Кинез или Турчин који није BMC, јер нуде 2 године гаранције (на тендеру се тражи 3 али то се може променити).

MAN не нуди мотор од 11000 више, NLC има од 9,5. Golden Dragon има у понуди копију старог LC са мотором од минимум 11000.
Gde si to nasao, na zvanicnom sajtu Golden Dragona ne postoji Cng bus od 18, a i cisto sumnjam da ce uzeti tako nesto.
Kod solo autobusa deluje da je sve prepisano, tako da tipujem na Otokar, a jos je i nizak rok isporuke.

Poslednja izmena:
Gde si to nasao, na zvanicnom sajtu Golden Dragona ne postoji Cng bus od 18, a i cisto sumnjam da ce uzeti tako nesto.
Kod solo autobusa deluje da je sve prepisano, tako da tipujem na Otokar, a jos je i nizak rok isporuke.
Računaj da Kinezi nisu ni malo ažurni sa specifikacijama na njihovim sajtovima. Treba gledati vozila koja su dostavljana u zadnje 2 godine radi nekog utiska. Svašta može biti, mada stavljam novčić na Streetway.

Vrh