Isto se dešavalo i kod mene u firmi, registrovali krša i on se opet pokvario posle par dana, pa sad leži već dva mesecaožive bus koji stoji 1-2 god da bi ga upokojili nakon dva dana vraćanja u saobraćaj
kakav antiklimaks.
Isto se dešavalo i kod mene u firmi, registrovali krša i on se opet pokvario posle par dana, pa sad leži već dva mesecaožive bus koji stoji 1-2 god da bi ga upokojili nakon dva dana vraćanja u saobraćaj
kakav antiklimaks.
Imamo sjajne vesti, mojom analizom je Bmc otpisan za zglobove, jer Cummins prosto nema snazniji Cng motor od 320ks, a uz to je minimalan broj sedista povecan za 4![]()
Raspisan teder za kupovinu 130 zglobnih autobusa na gas za GSP Beograd: Ovo su svi detalji
GSP Beograd raspisao je tender za kupovinu 130 zglobnih niskopodnih autobusa na gas putem finansijskog lizinga. Kolika je procenjena vrednost ovog posla, nije precizirano u javnom pozivu.www.blic.rs
HAhhaa al ilustracija, predstavlja mito BMC-a po autobusu?!
Pogledajte prilog 228703
Nažalost Solaris i Conecto otpadaju.Imamo sjajne vesti, mojom analizom je Bmc otpisan za zglobove, jer Cummins prosto nema snazniji Cng motor od 320ks, a uz to je minimalan broj sedista povecan za 4
ili Urbanway?Šta je sa MAN-om?
Jedini koji prolaze su Scania i Iveco Urbanway, Scania 340, novi Iveco Cursor 9 ima čak 360ks.Šta je sa MAN-om?
ne bi bilo loše da dobijemo Urbanway.Strela već duže vreme uvozi Iveco, moguće da su se ušemili sa uvoznikom.
nažalost je česki Iveco, to je kao da kupujemo Karosu.Strela već duže vreme uvozi Iveco, moguće da su se ušemili sa uvoznikom.
Drugi tender je za 170 soloA kako sad 130. Bilo je reči o 300 vozila. Jesu li ostala solo?
Не може Ивеко, немају у понуди 11L мотор од минимум 250Kw.
prema njihovom sajtu, ne nude zgloba na CNG.највероватније Golden Dragon.
Gde si to nasao, na zvanicnom sajtu Golden Dragona ne postoji Cng bus od 18, a i cisto sumnjam da ce uzeti tako nesto.Требало би да је то.
Што се зглобова тиче, биће неки Кинез, највероватније Golden Dragon. Што се соло тиче, Кинез или Турчин који није BMC, јер нуде 2 године гаранције (на тендеру се тражи 3 али то се може променити).
MAN не нуди мотор од 11000 више, NLC има од 9,5. Golden Dragon има у понуди копију старог LC са мотором од минимум 11000.
Računaj da Kinezi nisu ni malo ažurni sa specifikacijama na njihovim sajtovima. Treba gledati vozila koja su dostavljana u zadnje 2 godine radi nekog utiska. Svašta može biti, mada stavljam novčić na Streetway.Gde si to nasao, na zvanicnom sajtu Golden Dragona ne postoji Cng bus od 18, a i cisto sumnjam da ce uzeti tako nesto.
Kod solo autobusa deluje da je sve prepisano, tako da tipujem na Otokar, a jos je i nizak rok isporuke.
zar nema Iveco servis kod isključenja za Dobanovce?Ставка из тенедера коју смо пропустили која указује на Кинезе (можда Ивеко, али не верујем):
Pogledajte prilog 228733