Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 310 94,8%
  • BMC

Glasovi: 17 5,2%

• Ukupno glasača
    327
Knez se sprema da uleti u gradski, 23 85 95 ide privatnicima ljudi. Dugujemo im za gorivo milione evra sto ne bi uzeli linije u zamenu za dug. Inace 1200 din sat ce biti zglob kod njih. To je vec sve spremno. Lekonov vozac nam je rekao da su narucili turke za 78
Za 18,23,78 i 85 sam i ja čuo priče još pre par meseci, al to nije ništa zvanično dok ne vidimo tender

Knez se sprema da uleti u gradski, 23 85 95 ide privatnicima ljudi. Dugujemo im za gorivo milione evra sto ne bi uzeli linije u zamenu za dug. Inace 1200 din sat ce biti zglob kod njih. To je vec sve spremno. Lekonov vozac nam je rekao da su narucili turke za 78
Не може 23 да се узме јер пролази зону 1. Све више почињем да мислим да намерно тролујеш.

Počeo je i GSP da se diže na noge i već traže preispitivanje nedavnog tendera. Šapić je propao u zemlju zadnjih mesec i kusur dana, nigde se ne pojavljuje, a i šta bi drugo radio kad je tema u državi korupcija sa kojom je on izuzetno povezan, naročito kad je gradski prevoz u pitanju. Govoriti sada o nekoj novoj privatizaciji linija kad SNS ima cilj da se spere što je više moguće zbog trenutnih dešavanja je besmisleno i teško da iko od njih sada o tome razmišlja.
Mnogi bi trebali da skaču od sreće ako budu uspeli i ove dodeljene linije da zadrže, a kamoli da uzimaju još i trpaju još više svojih jeftinih turskih kanti sa čokoladnim voznim osobljem sumnjivih vozačkih dozvola.
Gledam samo koliko ljudi u mojoj okolini je otvorilo oči po pitanju prevoza i napokon mnogi vide šta je nestali gradonačelnik napravio od javnog prevoza. Trenutno se niko od njih ne usuđuje da išta više privatizuje, tako da se barem na neko vreme treba kloniti ovih priča o novim tenderima.

Sacekajmo prvo tender( ako ga bude bilo) pa onda da vidimo koje linije ce ici privatnicima, ovako mozemo da lupamo do sutra dal je to 23 ili je 85 ili je 95, svaki dan je neka druga linija.

Vrh