Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 311 94,8%
  • BMC

Glasovi: 17 5,2%

• Ukupno glasača
    328
Jel' sad 87A drži SP Uput? Da, bezveze je što na zadnjem displeju piše samo 87 umesto 87A i to zbunjuje. Mada po mom mišljenju i 87 i 87A treba da budu minibusi. Lagano može...

Napred nema displej kao i sve ove mecke. Da uput drzi 24 60 87A i 63 valjda ako su uzeli ako nisu uzece

Mada po mom mišljenju i 87 i 87A treba da budu minibusi. Lagano može...
Ne bih se složio. Polasci 7:30 i 13:20 su neverovatno krcati zbog škola, tako da bi teško svi stali u maricu. Može se možda iskombinovati da ta dva polaska rade solo autobusi, a ostale kombi, ali ipak često viđam 87 pristojno popunjenu.

Primetite kako su autobusi celi ofarbani, tako da nema ni nednog dela nepokrivenog kako bi se sto vise para opralo. Inace boja je kitnjasta, a nocu se autobus skoro ne vidi . Za povratit

87A je minibus zbog nadvožnjaka kod Ade. Takvo je zvanično saopštenje.​

U jednom BMC na 71 stoji u rezervi papir "71L Tošin bunar". Ne znam gde bi mogao da okreće, verovatno negde polukružno.

Edit: Vidim da sam promašio temu, pa molim @Igor da sredi. :)

Poslednja izmena:
Taman strajk sutra..
1000039268.jpg

Написао сам на другој теми да се није преполовио него је окретница заблокирала од превеликог намотавања.

Неће моћи у комби да се улази, соло је већ друга прича.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Vrh