Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 310 94,8%
  • BMC

Glasovi: 17 5,2%

• Ukupno glasača
    327
Nece valjda 63 da bude onaj kombi jbt nemoj to da se desi nece uspeti da stanu ljudi u kombi 63 ima infrastrukturu da buda solo

Ниђе везе јер кад се иде у школу уме да буде добро попуњена.​
Sprinter i deca u školi nije idealna kombinacija. Na trasi 34, izračunao sam jednom prilikom da ima 16 do 20 škola i fakulteta. Kada su radila 3 vozila, nisi mogao već u Dragana Mancea iz pravca Senjaka da uðeš u vozilo. Sada je sa 4 vozila u špicu neuporedivo bolje. A na trasi 63 čisto sumnjam da će biti dovoljno vozila i da će biti adekvatnog kapaciteta.
Bice 8 ili 10 polazaka
Šta mu doðe ovo sa polascima? Nisam razumeo.​

Zasto bi 63 bila kombi, samo jedan razlog a da nije visak sprintera. Sto nisu 23, 37, 95 itd. minibusevi zbog viska sprintera.

Па боље би било да се 60Л укине а 60 појача са минибусевима ионако мали број људи уопште зна да постоје линије 60 и 60Л. Обе линије заједно немају ни 15 полазака.

Tacno tako, umesto sto se gsp trudi iz petnih zila da ukalja sebi ugled i pretvara solo linije u minibuseve, bolje da pojacaju 24, 60(L) i 87A.

Не, спада у D категорију баш као и Спринтер јер има минимум 9+1 места за седење.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока

IMG_20241231_125057.jpg

Pa zapravo, gledao sam red voznje za 95, u špicu ide na 5-6 min, ja sam mislio da ide češće… Tako da možda i nije loše dodati 3 vozila na 95, prepuna je uvek, još je to sad najbitnija linija koja prolazi pored novog BAS-a, tako da kapiram da je opterećenje na nju još veće nego pre. 9A je kriminal, solo na svakih 12 minuta po redu voznje, i nije neka ispomoć

95 i 27 bi trebalo da uzme nbgd cele cim ode 88 a 95 se pojacava sa jos 3 busa.
A šta će Karaburma da uzme? Ne može tek tako da izgubi više od 20 polazaka.
77 Karaburma? 58 da se vrati Kosmaju?
37 Kosmaj plus Karaburma?

Pojačanje 95 opet sad je korisno, uz solarise čak i bolje nego bmc sa slabim amortizerima.

Pa zapravo, gledao sam red voznje za 95, u špicu ide na 5-6 min, ja sam mislio da ide češće… Tako da možda i nije loše dodati 3 vozila na 95, prepuna je uvek, još je to sad najbitnija linija koja prolazi pored novog BAS-a, tako da kapiram da je opterećenje na nju još veće nego pre. 9A je kriminal, solo na svakih 12 minuta po redu voznje, i nije neka ispomoć
Kad smo vec kod toga da je 95 pun uvek,trebali su da 96 ostave gspu i da se produzi do okretnice Studentski trg ili do Usca gde je nekad bio terminus 43ke.Jer 96 se isprazni kod Pancevca,i posle zvrlji prazan do sadasnjeg terminusa

Najbolje bi bilo da ih stave na 95, i onako vozi prazna ceo dan taman da zglobove prebace na 38, 44 i 76 koje su prepune ceo dan🙂
Linija 76 je zapravo dobar kandidat za mini ili midibus, a tada se otvara mogućnost da se promeni trasa tako da pokrije deo Marije Bursać i Živka Petrovića.

Vrh