Ниђе везе јер кад се иде у школу уме да буде добро попуњена.
Bice 8 ili 10 polazaka
broj vozila.Šta mu doðe ovo sa polascima? Nisam razumeo.
To spada u B kategoriju?Jesu čuli mamuti u SjP da postoji bus veći od kombija a manji od solo busa
Imbecili
Prica potice od dispecera tako da je tacna informacija. Uzimace gradske sprintere i stavice ih i na 24 60 63 87A, ovi su privremeno samo.A izvor te informacije je?
Zašto su ovo uzeli pobogu
a 95 inače ne ide na svakih 3 min tokom dana. debilizam. nek stave to na 75 i nek uzmu 74.95 i 27 bi trebalo da uzme nbgd cele cim ode 88 a 95 se pojacava sa jos 3 busa.
A šta će Karaburma da uzme? Ne može tek tako da izgubi više od 20 polazaka.95 i 27 bi trebalo da uzme nbgd cele cim ode 88 a 95 se pojacava sa jos 3 busa.
Kad smo vec kod toga da je 95 pun uvek,trebali su da 96 ostave gspu i da se produzi do okretnice Studentski trg ili do Usca gde je nekad bio terminus 43ke.Jer 96 se isprazni kod Pancevca,i posle zvrlji prazan do sadasnjeg terminusaPa zapravo, gledao sam red voznje za 95, u špicu ide na 5-6 min, ja sam mislio da ide češće… Tako da možda i nije loše dodati 3 vozila na 95, prepuna je uvek, još je to sad najbitnija linija koja prolazi pored novog BAS-a, tako da kapiram da je opterećenje na nju još veće nego pre. 9A je kriminal, solo na svakih 12 minuta po redu voznje, i nije neka ispomoć
Linija 76 je zapravo dobar kandidat za mini ili midibus, a tada se otvara mogućnost da se promeni trasa tako da pokrije deo Marije Bursać i Živka Petrovića.Najbolje bi bilo da ih stave na 95, i onako vozi prazna ceo dan taman da zglobove prebace na 38, 44 i 76 koje su prepune ceo dan![]()
na svakih 12 minuta kažeš?9A je kriminal, solo na svakih 12 minuta po redu voznje, i nije neka ispomoć
U Marije Bursać može i solo bus, prolazio je u prošlosti + viđao sam i uže ulice sa solo busom. U svakom slučaju tuda treba pustiti bar dve linije.Linija 76 je zapravo dobar kandidat za mini ili midibus, a tada se otvara mogućnost da se promeni trasa tako da pokrije deo Marije Bursać i Živka Petrovića.