Cekajte hoce li 24 biti solo bus iliviđen je plavi sprinter 7174 na obuci vozača trasom 24.
Cekajte hoce li 24 biti solo bus iliviđen je plavi sprinter 7174 na obuci vozača trasom 24.
Изгледа да и даље остаје минибус линија, 7174 је потпуно нови Спринтер плаве боје.Cekajte hoce li 24 biti solo bus ili
Kombi, uputCekajte hoce li 24 biti solo bus ili
Lepe im nalepnice Beograd.Šta traže privatni autobusi u garaži GSP-a?
Sto se tice 27e, odgovor koji sam dobijao od SzJP je da navodno "nema tehnickih mogucnosti da se stavi zglobni autobus". E sad, dok je linija saobracala do terminusa "Trg Republike", gsp (pogon Karaburma), je slao uglavnom, koliko se secam Ik-206, a ponekad i ostale modele zglobova... Problem je po njima, navodno neko skretanje, gde kao ovi sadasnji zglobovi imaju problem. Mogu samo da pretpostavim da je u pitanju skretanje iz 29. novembra ka Partizanskom putu...Nije mi jasno kako na 35 mogu zglobovi, a na 75 i 27E ne. Nidje veze
Nije mi jasno kako na 35 mogu zglobovi, a na 75 i 27E ne. Nidje veze
Tacno tako, bravo za post.27E, kakve ja traume imam samo na pomen tog broja, mislim da se i danas oporavljam. Iz sveg srca se nadam da je stanovnicima Partizanskog puta i okoline bolje i humanije stanje sa vozilima. Covek kada iz tog matriksa od linije predje u neke novobeogradske, osecaj je kao da se vozi biznis klasom Lufthanse. Sam Bog zna koliko puta smo bili izbaceni kod OFK-inog stadiona ujutru u pravcu ka gradu, pa morali peske Bogoslovijom do 29. novembra zbog crkavanja (Seoba Srba, ulje na platnu) ili koliko puta nije moglo da se udje, pa ti viri pola ranca ili rukav od jakne. Pa onda opet ne mozes da udjes popodne-uvece kad se vracas. Pa nema polaska u 10 uvece a ti se treses od hladnoce na Brankovom mostu dok prolaze konvoji 16-ica i 95-ica
Pogledajte prilog 221274Pogledajte prilog 221275
Skretanje o kom oni govore je skretanje u okretnicu Mirijevo 4. I pre par godina su to navodili kao razlog zbog kog ne mogu zglobovi na 27E, jer eto tek odjednom ne mogu, kao i na 74, s tim da na 74 i pošalju zgloba, pa ti kažu da ne može tu da ide, pa ga opet pošalju kroz koji dan. Prosipaju teške nebuloze, jer su na 27E i 74 Solarisi, Ik-218, Japanci, Ik-201 itd bez problema radili zaključno sa 31.12.2015.Sto se tice 27e, odgovor koji sam dobijao od SzJP je da navodno "nema tehnickih mogucnosti da se stavi zglobni autobus". E sad, dok je linija saobracala do terminusa "Trg Republike", gsp (pogon Karaburma), je slao uglavnom, koliko se secam Ik-206, a ponekad i ostale modele zglobova... Problem je po njima, navodno neko skretanje, gde kao ovi sadasnji zglobovi imaju problem. Mogu samo da pretpostavim da je u pitanju skretanje iz 29. novembra ka Partizanskom putu...
Električni otokari su predviđeni za rad na 79, jer koliko sam razumeo u onom ugovoru, privatnik može držati liniju koja ide strogim centrom grada jedino ako obezbedi električna vozila. Na 79 i pored toga ima Otokara na dizel.Veliki izazov je proceniti koji je najgori prevoznik ove godine na 20ici. Mobilitas je skoro uvek postovao red voznje (samo kod njih nije pisalo na stanici 8 minuta za nailazak kao 15 minuta u realnosti), odrzavanje im je bilo okej da budem iskren (Mazovi su bili ocaj, ali Temse i nisu toliko bile lose), vozaci su skoro uvek dobro vozili. GSP nije postovao red voznje (uglavnom, verovatno zbog pogona Kosmar), moze se reci i za odrzavanje autobusa isto. Vozaci ok,ajde. Curdic je verovatno najgori zbog nepostovanja redova voznje, uzasnih vozaca. Odrzavanje im je jedina dobra stvar. Elektricnih Otokara uopste nema.
Nadam se zglobu na 27E konačno, ima nade27E 2 polaska nbgd, od sutra.