@nikola novi bg
Kome Grad da bude kontrolni organ? GSP-u kom nije uzeo niti jedan trolejbus 14 godina, kupuje isključivo autobuse iz Turske, daje taman toliko novca da uvek nedostaju čak i pneumatici, a kamoli još kompleksniji delovi. Privatnike će tek da kontrolišu, isti ti koji im izlaze u susret i čine usluge, a po pitanju skrivanja sad i obeležja, čisto da se građanstvo ne zamara prijavama. Bitan je direkcijski broj, za oznaku prevoznika manje više. Ovo je forum, a ne portal nekog od pristrasnih velikih srpskih glasnika, pa da mi ovde samo treba da konstatujemo stanje i pomirimo se sa tim. Valjda forumi služe za diskusiju, a pogotovu kritiku koja se često ne može čuti tamo gde bi trebala da se čuje. Nije problem što gledaš stvari iz svog ugla, jer za ponešto si u pravu i iz moje perspektive, al tvoj stav je često čisto pomirivački, a u smislu da se stiče utisak, možda i pogrešan, da odobravaš sve što rade. Čemu onda forum? Da razmenjujemo vesti, pa imamo valjda svi ovde više ličnih prijatelja za to, devojke, žene itd. Ovde smo da diskutujemo o temama sa vrlo uskim krugom zainteresovanih ljudi, a nikako ne spadaju u marginalne, mislim teme, al džaba kad ljudi se ne interesuju dovoljno, al znaju da kukaju po autobusima, mislim slušam to svaki dan. Znači nismo ovde samo da bi se međusobno obaveštavali, već i razmenjivali mišljenja i iznosili konstruktivne kritike, jer za tako nešto na ovom forumu ima više kompetentnih članova, prosto jer nas ta tematika interesuje, a za razliku od velike većine građanstva.