Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 294 95,1%
  • BMC

Glasovi: 15 4,9%

• Ukupno glasača
    309
U Narodnog fronta šest 56-ca i nijedan 53 i 52.
83 od 15:20 do 16:10 4 ubrzana sa Krsta, svi uredno prijavljeni u app. Zvao bgprevoz, kažu "pa to otpravnik šalje", oni ne mogu ništa. Stajao sam na jednoj nozi do Zemuna u onom u 16:10 koji je konačno pokupio putnike u 16:13.

Znači NBG uzima celu 37? To je dobro ako je tačno, 37 od linija koje GSP dobija nazad jeste ona kojoj je zglob najpotrebniji.

Ne lupetajte ljudi, 37 je već podeljena. Oni nemaju zglobova dovoljno, na 88, 95 i 17 su slali bmc ovih dana. 58 je u škripcu, pola autobusa ne izlazi, verovatno će to da uzmu nbgd i Karaburma a 26 kosmaj.

Reče mi vozač GSP (Boban) da NBG uzima 71 od subote, a predaje 52.
Moguće da Strela uzme i 52, al će najverovatnije biti sa solo autobusima, jer zglobove nemaju, jedino da još osakate Obrenovac i potez 600, pa odatle poskidaju zglobove. Danas bi sekretarijat trebalo da objavi red vožnje na linijama koje menjaju prevoznike u subotu.

Moguće da Strela uzme i 52, al će najverovatnije biti sa solo autobusima, jer zglobove nemaju, jedino da još osakate Obrenovac i potez 600, pa odatle poskidaju zglobove. Danas bi sekretarijat trebalo da objavi red vožnje na linijama koje menjaju prevoznike u subotu.
Pa neko je pisao na nekoj temi foruma da Strela od Novembra dobija zglobnjake zbog 52 i 88

да ли ми је само промакло, или није било приче око повратка линије 25 у ГСП?

Да напишем утиске о линији 37.

Туража је 1 сат и 12 минута, што је немогуће стићи. Окретница у Кнежевцу се лако блокира најчешће због линија 501(Л) и 507, а и кад се нанижу Космајци/Земунци, било ко као и паркирана возила. Због центра наравно да је немогуће стићи туражу, коју би по мом мишљењу требало повећати за још 10 минута. Краћења су редовна појава али се и не осети толико. Панчевачки мост је немогуће блокирати јер је окретница реконструисана скоро. Чак се касни иако се убрзава.

Otkad tu okrecu 501 i 507? Zadnji put sam vozio 3A pre par godina bile su samo 37 i 3A tu

507 одувек а 501 већ 4 месеца због радова на мостићу на улазу у Кијево.

Послато са Mi 9T помоћу Тапатока

Да напишем утиске о линији 37.

Туража је 1 сат и 12 минута, што је немогуће стићи. Окретница у Кнежевцу се лако блокира најчешће због линија 501(Л) и 507, а и кад се нанижу Космајци/Земунци, било ко као и паркирана возила. Због центра наравно да је немогуће стићи туражу, коју би по мом мишљењу требало повећати за још 10 минута. Краћења су редовна појава али се и не осети толико. Панчевачки мост је немогуће блокирати јер је окретница реконструисана скоро. Чак се касни иако се убрзава.
Kakva je linija ovako?

Vrh