Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 294 95,1%
  • BMC

Glasovi: 15 4,9%

• Ukupno glasača
    309
Има гужве увек, никад ниси празан, осим кад се кратиш. Туража је максимално кнапирана и мала кад је шпиц, испадања и кашњења су редовна. Има доста семафора. Доста је тежа од нпр. 56 али по мени лакша од 27Е. Асфалт је сасвим у реду на њеној траси у односу на Јованке Радаковић.

Pa pošto voziš solo, ima da bude zadržavanja na stanicama kad nagrne masa :D

3113 Соларис на 18, јел се то вратила линија Новом Београду? Иза њега 3284 ИК218...

iskreno sam začuđen da juče niko od vas nije video 3071 na 26. ja sam išao juče oko 8 i vozio je krcat. ne znam odakle su ga prebacili

iskreno sam začuđen da juče niko od vas nije video 3071 na 26. ja sam išao juče oko 8 i vozio je krcat. ne znam odakle su ga prebacili
Evo da 26-ica ne ide preko uskih ulica Vračara mogla bi opušteno zglob, a ne više od dvadeset solo autobusa. Sumnjivo mi je 26 zglob bio juče, jedino ako je došao kao šihtaš i samo se uključio.
Još može biti da je to samo kao ispomoć 27-ici pošto je sada pola NBG.

Moguće da Strela uzme i 52, al će najverovatnije biti sa solo autobusima, jer zglobove nemaju, jedino da još osakate Obrenovac i potez 600, pa odatle poskidaju zglobove. Danas bi sekretarijat trebalo da objavi red vožnje na linijama koje menjaju prevoznike u subotu.
Ako su zolko pohlepni za linijama zašto se nisu ranije spremili i poručili ih ranije a ne da sakate potez 700 i 860...

Svaka cast. Ja sam te igrom slucaja sa solo BMC-om propustio da obidjes kamion kod benzinske pumpe. Samo napred momcino!
Hvala brate što si me pustio da prođem, baš mi je tu bila muka jer je neko bio parkiran i nisam mogao da prođem, a uz to je kombi stao tačno ispred pešačkog prelaza. Nisam tad odradio stvar kako treba, ali sam naučio lekciju da se ne provlačim i da sačekam da ne neko propusti ili da se otvori pravac, pa da tek onda obilazim. Za sad mi ide okej jer vozim tek drugi put u saobraćaju, ali uopšte nije tako lako kao što izgleda i ljudi bi trebalo više da cene profesionalne vozače jer je potrebna maksimalna koncentracija i opreznost.

Hoće to kad se vozi tako velika i skupa mašina! 😁 Samo napred! Možda i mene nekad pukne iz dosade da polažem, videćemo već jednog dana.

Sat vremena sam kasnio, extra linija.

1000010480.jpg

Prateći pisanja na forumu i višemesečnu situaciju sa konvojima na mnogim linijama sa kojima sam se i lično susreo, čini mi se kao da je u pitanju tihi štrajk vozača.

Vrh