Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

  • Solaris

    Glasovi: 289 95,1%
  • BMC

    Glasovi: 15 4,9%

  • Ukupno glasača
    304
1000010434.jpg
 
U svakom kolektivu gde si moraš da prođeš to. Ni u školi kad radiš prvih par godina se ne provodiš lepo, pogotovo ako dođeš od avgusta pa te od septembra dočekaju sva odeljenja koja kolege ne žele. Ali ajde, u toj sferi je kaubojština. Puno sreće ti želim stvarno i nadam se da nećeš doživljavati neprijatnosti koje su se vrtele po ovim temama.
Hvala, zna se i koje firme treba izbegavati u širokom luku, poput Lui Travela, ili C&LC-a, ali verujem da ima i korektnih, ali svakako da neću tek tako poleteti u neku firmu i da imam neke svoje uslove, pa ako se ne dogovorim ni sa jednom firmom, možda ipak odem u Gsp, ali ću gledati da to bude Karaburma, a ne Kosmaj koji je sad za izbegavanje u širokom luku i tu će sad slati vozače samo po kazni.
Rešio sam da zovem Niš expres sutra i da vidim ako se dogovorim prelazim kod njih. Dosta je bilo 6god u gsp, dok je bilo poteza 600 bilo je ok ovako da vozim 25,26, 27E i ta gov** sa onih higerima, bolje je 56 sa novim bmc pa makar na neko vreme dok ne vidim.
Nek je sa srećom ako se dogovoriš, skoro sam video jednog mlađeg decka u Kosmaju pre par meseci, a pre par dana ga vidim kako radi u Ldm-u na 25P, pa je izgleda i on vrlo brzo napustio firmu.
 
Jutros na okretnici Naselje Brace Jerkovic GSPov Higer (nisam video GB) je na 26. Za sad kombinovano rade sa privatnicima pa ce polako uzeti celu liniju.
 
Izgleda da NBG ne moze svakoj zglobnoj liniji dati sve zglobove. Evo sad mali bmc na 83 i 95.
 
Poslednja izmena:
Nemam reci stvarno, i dalje ne mogu da verujem....
Sigurno kvalitet farbanja nece biti na nivou fabrickog...nove autobuse, kakvi god da su, ce zamazati...mogu misliti kako ce odraditi farbu na razlicitim materijalima...


Takodje, bas ce sigurno izbaciti za dve godine higere i bmc iz 2019. godine....

A poslednje je sta bi za te pare moglo da se odradi na katicama...da imamo sredjenu limariju kod tramvaja uopste ne bi bila toliko dramaticna situacija...
Tim katicama nema spasa kolko ih je trulež pojela nažalost da se ranije stupilo i to mozda sad akasno i preskupo to mislim i za potpuni remont bkm trola
 
Vrh