Verovatno da pokriju rashodovanu N seriju i ona 2 Ik 201Nisam ispratio bas, gde su zavrsila sva vozila sa poteza 100? Mislim prvenstveno na Solarise
Ma i na 23 je gomila solarisa, većinom krševi. Dali su ceo potez 100, povukli ik218n i ik 103 i opet nemaju kola.Bilo je juče par Solarisa na 43, mislim da su sa 101.
Deluje kao #495? Znao sam da ce izlaziti u saobracaju, sve do dolaska nove ture kontejnera iz Turske
Boga mi danas sam na 53 vozio Bmc 12icom znaci bruji bukvalno.Sedeo napred znaci kao da sam u busu starom 20 godina.Nije sve ni u kvalitetu vozila samo,ima i o odrzavanju vozilaNe bih imao ništa protiv da GSP ostane na 48, linija dobro funkcioniše, malo su Higeri problematični, al bolje i to nego raspali Lui Travel koji će je preuzeti.
Видим да су писали многи раније кад је изашао онај списак ко шта преузима да ништа са сигурношћу није потврђено и да ће се 5-ог знати све зато сам и питао хвалаSve je ostalo kako je ranije rečeno
Кад ће то бити?Знаће се кад се закључи уговор.
Пошаљите опет тај списак од преS obzirom da je spisak prevoznika koji su se konkurisali indentičan onim spiskovima koji su kačeni, verujem i da su linije iste. Setite se ipak da je sve namešteno i odavno dogovoreno.
Evo ovde piše sve. Prevoznik, broj solo / zglobnih vozila i ukupan broj vozila na liniji.
Sent from my RMX3710 using Tapatalk