Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

  • Solaris

    Glasovi: 279 94,9%
  • BMC

    Glasovi: 15 5,1%

  • Ukupno glasača
    294
IMG_4392.png


Jel ima neki bus da ovo ne piše :)
 
Kada strela preuzima liniju 88? Fali im zglobnih autobusa. Ima ih i na 611 i 601 al malo

Јел то сигурна инфомација?
Ништа више није сигурно. Лакше је испратити радњу Султана Величанственог него ово. Сутра су званични или ових дана резултати тендера.
 
Јел то сигурна инфомација?
Tako šefovi pričaju vozačima, a i nije realno da sa samo 38 zglobova (od čega je uvek par starijih van saobraćaja) drže 4 cela poteza i još 52 i 88icu koja zahteva 22 zgloba. Imaće rok od 90 dana da preuzmu te linije tako da će to verovatno iskoristiti.
 
oni su najjači što su uzeli linije za koje im treba 3 do 4 puta više zglobova nego što imaju, a to će dobiti tek negde na zimu i to ako im se posreći...bitno da solaća ne fali.
 
Ништа више није сигурно. Лакше је испратити радњу Султана Величанственог него ово. Сутра су званични или ових дана резултати тендера.
volim što se moja paralela na turske serije odomaćila kod ostalih na forumu 😀
 
Za sada je dobro što neće žuriti da preuzmu 88, jer sam pomislio da će odmah krenuti kao što su sa 101. Ne bi im bio problem sve solaći da budu u početku, briga ih, samo lova i kilometri!
 
Očekivali su zglobove da im stignu do kraja avgusta pa su iz tog razloga uzeli 1.9. za datum početka, ali naravno, kao i uvek oni kasne i navodno neće svi stići pre oktobra. Svakako za potez 100 je rok bio 15.9. da se preuzme, te ni to ne bi puno pomoglo.
 
Да ли ће неко окачити списак линија кад се званично расподеле?
 
да ли би сутра требало да буде све завршено око поделе линија?
 
Vrh