Šta je konkretno problem na 36?Lepo sam ja reko da je stavljanje pogona Otpad na 18 & 36 čista sabotaža GSP-a, nije to slučajno dato njima.
Kao sledeći korak plana predviđam izlaganje dr Šapića kako je on ispao u pravu za GSP i kako će dati još dvocifrenih linija privatnicima. Previše predvidljivo.
Šta je konkretno problem na 36?
Jeste i sve ove sto su uzeli nije im zemunski pogon blizu,osim 18(ma da joj je bezveze) i mozda 67.To mislim na linije koje su od Jula presleRastrešeni Higeri.
Drugo, nelogično je da Zemun drži 36 zbog položaja i trase linije, garaža nije uopšte blizu, osetiće se na zimu ta mana.
На 3А нећеш зглоба видети.Jel uspeo neko da slika danas autobuse na 3A otkad ju je Zemun preuzeo ? Bas me zanima da li sada voze tu zglobovi ili sam ja sve pobrkao.
Bio je jedan nedavno, pre tipa dva meseca.Ja sam na 82 poslednji put video zgloba kad ga je držao Novi Beograd
Imam utisak da je danas vise Higera nego zglobova na 18, 3261 riknuo na Meštrovićevoj, kršine.
видео сам једног Кинеза да вози на 18. а видео сам и једног у квару код окретнице 26, само не знам да ли је био на 18 или неки 400, јер није имао број
Ja ne znam te fore ko izmislja,Kao privatnik ne moze u centar grada.Ko da ovi iz poteza 700 koji idu zelenjak idu za negde dalje.Oni ljudi moju cim predju savu skoro tu okretnicai nema dalje.A da ga skrate do usca ili bilo gde,znaci uzas bi bilo.To je moje misljenje barem.Што се 18 тиче, ту је једино реално да се чека да 73 узме Стрела, па би ситуација требала да се поправи.
Зар није политика да приватници не улазе у строги центар града? Рецимо, Зелени Венац који се фактички налази у строгом центру, прима линије у којој би ускоро биле приватне, пре свега 704, 706 и 707. Јесу те линије троцифрене, али и да се мало одступа од правила не доласка приватника у центар, Стрела би могла да преузме 15, 43 и 84. Реално су кратке, али се те линије итекако поклапају са потезним линијама (поготово 84). Плус, на 15 и 43 раде зглобови, па би и то донекле значило у ситуацијама, попут данашње са линијом 18.
Cini mi se da je to Kinez koji je bio u sudaru, srednja vrata su mu udarena od nezgode bas na okretnici 26.видео сам једног Кинеза да вози на 18. а видео сам и једног у квару код окретнице 26, само не знам да ли је био на 18 или неки 400, јер није имао број