ne znam da li je 29 ili 29a nisam siguranJel to ladno autobus na 29ci? Voleo bih da ovo prebacim na forum za trole...
ne znam da li je 29 ili 29a nisam siguranJel to ladno autobus na 29ci? Voleo bih da ovo prebacim na forum za trole...
Trebalo bi da jeste. Koliko sam siguran, 18 nikada nije stajao na tom delu za trole.Jel to ladno autobus na 29ci? Voleo bih da ovo prebacim na forum za trole...
Takođe su poslali i dva Solarisa za oproštaj - 3111 i 3116Pošto im 73 odlazi sutra, na nju su poslali najveće moguće leševe, a i nešto što se retko viđalo prethodnih dana, a to je novija M serija i naravno solo M 3247. Zemun od sutra drži liniju 9A (do kraja avgusta) gde će očito slati najveće leševe iz garaže, tako da će i tu biti veselo.
Неће сада сигурно али ће доћи до тог тренутка.Neće oni na teške linije.
I 3029 je sada na 73, prebačen sa 95?Takođe su poslali i dva Solarisa za oproštaj - 3111 i 3116
zato 899 krešti na kilometar I ubija sve živo unutra.Danas je nešto bolje stanje, na 18 su danas poslali 3112, 3113, 3114, 3118, 3119, 3120 i 3121, taman da pomisle ljudi da se sve vratilo u normalu
Da da, tu su upravo 3029 i 3032, oni su sa 95I 3029 je sada na 73, prebačen sa 95?
Otpravnici na Ustaničkoj su jezivo neljubazni, nad*kani, nezainteresovani i neozbiljni... Tačno ceo potez da stane, prstom ne bi mrdnuli ni za šta. Bilo je slučajeva da ljudi najnormalnije pitaju kad se po redu vožnje očekuje da krene neki autobus, a odgovori su bili "Pa kad krene...".Kod mene crkao #3448 i ode za garažu, otpravnik bleji u 'ladovini i reče nema zamenskog vozila, tipa : Odakle?
Da, između ostalih i liniju 26 preuzima GSPDa li neko zna da li linija 26 se vraća u GSP
Hvala na informaciji. Veoma mi je drago što se vraća u GSP, jer privatnici šalju autobuse koji se bukvalno raspadaju na tu linijuDa, između ostalih i liniju 26 preuzima GSP
Sent from my RMX3710 using Tapatalk