Razumem onda, moja greska, ali poenta stoji. Ako nastave da kradu delove autobusi ce poceti da se raspadaju.Ti pričaš o poklopcu zgloba? Misliš da se time drže prednji i zadnji deo? To čime se zaista drže, ne možeš da vidiš iz kabine. Inače, i do sada su se baš otkačinjale prikolice od prednjeg del
ispravi me ako gresim, ali zar to nije otprilike 152000 eurapo solarisu? da malo naduvana cena za jedan bus? (pod pretpostavkom da farbaju svih 199). msm ipak je to samo farba folija i lak valjda.Pa spala je i na 1355 pre 2-3 godine kad je i rashodovan.. Dal je na 77 bio, ne mogu sad da se setim.. Al je danima vozio sa dosta spuštenom prikolicom, videlo se da će da mu spadne samo je bilo pitanje trenutka kad ce se to desiti.. Valjda je za garažu išao uz pomoć kamiona i viljuškara GSPovog.. Imam negde I sliku u kompjuteru..
@vucko
U tvitu ti piše 30mil dinara. Zar se ne radi o cifri od 30mil eura za farbanje Solarisa?
A, tek spojnice na Brankovom mostu, resavaju problem kamena u bubregu...Da mi je neko rekao da će mi Higer biti pojam udobnosti za BMC, ne bih mu verovao.
Tvrđe autobuse duže nisam video, kad krene da lupa i udara preko spojnica na Pančevcu... Imam osećaj da će se ceo autobus raspasti.
jao da, onaj blagi spust na stanicu brankov most... mislim da mi je izlecio skoliozu kako me je istumbao jednom.A, tek spojnice na Brankovom mostu, resavaju problem kamena u bubregu...
zanimljivo... jedva pokriju polaske a bacaju...mada sta znam, ipak su stari autobusi u pitanju..403 je rashodovan a 408 je imao neki kvar kad je radio na 15ici pre 15ak dana i od tad je izašao jednom na 703L1, moguće da je i on završio ali to nije ništa definitivno.. Mada od dolaska ovih par solo moguće da su i njega otpisali.
pa da jer smo navikli da se kupuju kante koje crkavaju pa da ih menjaju druge kante koje rade i opet crkavaju. al sta mi tu mozemo osim da gledamo, jel tako?Ништа ново. Не знам зашто обавештавате.
eh kad bi video Becks89 na sta lici njegov nekadasnji bus..Ik-218 #448 Linija 73 Srafovi na podu stojePogledajte prilog 157536
Van saobraćaja je, manevrista je.da li je tacna informacija da je ostao ziv jedan ik103 sa NBGD, 492? ako jeste, da li ga je neko video na nekoj liniji nedavno...?