[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=694753#p694753:3rk1hayn je napisao(la):
@Aca » Čet Jan 02, 2020 1:24 pm[/url]":3rk1hayn]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=694666#p694666:3rk1hayn je napisao(la):
Daxara » 01 Jan 2020, 22:52[/url]":3rk1hayn]Ja stvarno ne razumem ljude koji se ljute na vozače.
Rade ljudi za 6x manju platu nego u inostranstvu, nemaju ama baš nikakve veze s linijama i njihovim trasama i sa SMART planerima koji određuju gde će i koji autobusi voziti. Mora izgleda neko lično da ih nauči opet šta znači SMART plan, evo mogu npr ja, skoro sam položio menadžment. p******a im materna nesposobna.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Возаче смеју да псују на сав глас, јер им не могу ништа, а пред замеником градоначелника не смеју ни да мрдну. Пуне су данас улице таквих, пред једним храбри, а пред другим бедне кукавице. Баш да их видим да се појаве пред мизеријом од ове Власти, сигурно би се улизивали и користили најфиније изразе, док би за своје суграђане сачували спектар псовки. То су вам данашњи Београђани. А да има изузетака, има.
Da su pametni i svaki put kad im se neko obrati povuku ručnu pozovu policiju i posle kod čika doktora po opravdanje za taj dan. Jer ipak treba voziti ljude posle a to teško kad te neko žesteko izvređa, uznemiri.
Iskreno već sam sebe video da neću kako treba dočekati penziju ako ostanem u Srbiji, to mi je bio i primarni razlog za odlazak. Jednostavno se to više nisu ljudi, toliko mržnje i bezobrazluka da je prešlo sve granice. Čak da mi ponude platu od 1500 pa i 2000 evra ne bih ostao, jer mir je mir.
Za pet provedenih meseci mogu da naprevim presek, nikad lakše i nikad lepše zarađene pare. Svi koji ulaze, ulaze sa osmehom i pozdravom , baš svi. Drugo nema svađe, nema teranja inata i ako se pogreši kao moj kolega pa pola busa ne dođe na posao opet nema teških reči, ničega. I u tom slučaju su fini i nude se da pomognu. Vozilo kasni, debelo, samo komentar da nije ispoštovan red vožnje ništa dalje. I za neostvaren polazak, niko da te sačeka sa cevkama, hladnim oruđem kao u Beogradu, Srbiji.
Najveći stres mi je kad me niko ne izje.e na raskrsnici, ne uleti pa moram naglo da kočim a posle te provocira vukući se 30 na sat. Na tu situaciju nikako da se naviknem, ovek sam u nekom grču / valjda će vremenom proći. Ovde maksimalno poštuju jedni druge, nema uletanja, nema naglog kočenja, uvek migavac, uvek ispoštuju znak. Jedino što su banglavi što se tiče parkiranja, tu su baš kreativni, čak ponekad kreativniji od naših vozača. Ali i tu su opet tolerantni, čak i na usponu će stati i propustiti autobus. Milion stvari u saobraćaju da se čovek oseća kao čovek a ne da strepi od bilo koje neraspoložene budale.