boca-ica":b6stznsa je napisao(la):
Dal će sada doneti novitet, da se rasporede u saobracaj koj saobraća i u drugoj zoni , ili će i dalje krševe uvaljivati za II zonu, pravdajuci se trivijalnim stvarima, turistima ekologijom i sl. a ne daju popust onda II zoni na vožnju krševima nego još dođe skuplje.
+ за овак коментар.
Стварно је срамотно да повластице/карте за другу зону буду скупље. Па чиме то правдају, баш ме занима? Аутобуси су лешеви, стајалишта не постоје, надстрешнице такође, канте за ђубре, клупе, инфо панои, ред вожње.......
Чак је и утрошак нафте мањи него у градским линијама, јер нема семафора, честих станица и оног напроног крени-стани система вожње.
Да додам да је и возачима лакше да возе периферне линије, то им дође као одмор....ови на линијама 300 се углавном жале на линије 79 и 26.
Према томе, не постоји нити један разлог (или га ја не видим), да карте буду скупље. Чак, штавише, требало би да буду и упола јефтиније. Јер је и услуга упола гора а и упола мање напорна, а мање и кошта предузеће. После шаљу казнене експедиције и експерименте на периферију јер је "наплата мала". Могли би да се мало запитају, ЗАШТО је тако? А не да шиље ку**ц на периферији.
cika_mile":b6stznsa je napisao(la):
Da li te kamere strimuju do neke njihove direkcije ili se sve snima "u lokalu" odnosno u autobusu? Bas me zanima koja je njihova glavna namena?.
Пре свега штите путнике од крађа, и малтретирања, а и "чувају" возила од уринирања, шарања, лепљења....