Gaspar18 » Pet Mar 09, 2018 12:39 am[/url]":2csnhhij]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=523193#p523193:2csnhhij je napisao(la):
SRBO » Thu Mar 08, 2018 9:50 pm[/url]":2csnhhij]Да се уведе државна служба квалитета контроле, која би се мешала свуда док ови не позелене. У овом случају иду од погона до погона, ако је лајсна мало накриво прикуцана одма казна
Били бисмо јачи од Шваба за 5 година.
Srbo ovde je to nemoguce uraditi, jer znas kako kaze Kesha "Anomalije niskobudjetnih proizvodjaca se moraju progutati, ali mehanika" pazi ti sad glupost coveka koji radi u GSPu, a neostavren polazak, i ostavaljas u sred veceri i noci po 100 ljudi na stanici, poziva se na mehaniku kaze da to nadomescuje... Kako? Poslednje serije Ikarbusa se izlezavaju po servisima vise nego ja na bolovanjima, opet ovaj na 95 nema ga barem 7 dana na 95... Kakva crna mehanika, to najbolje da svi
usvojimo jednog radnika Ikarbusa, pa da vidimo o cemu se radi... Smirili bi se pojedini na forumu ocas posla, a ovi sto rade u Ikarbusu ne bi mi zucnuli ni rec, i da javno kazem kao radnik Maxija, nikad u zivotu ne bi radio u drzavnoj ustanovi ni u kakvom obliku, jer vise gledam na pravdu, nego na neke druge gluposti u zivotu, lakse mi je da radim za bedu, ali znam za sto i za koga radim... By Dragan Popovic iz Bloka 38..