Mislio sam, informacije sa njih da ću da koristim,a za druge gradove to otom potom...
Prvo radim gradski pa prigradski kasnije... Ali mislim da bude bolje od danasnje situacije... Hocu da bude ažurno,brzo,svako da ostavi svoj komentar ili utisak linije,dostupno na svim uređajima,takodje sa budu tačne informacije,kakav je saobraćaj u gradu,gde su gužve,zakrcenja saobraćaja, neplanirana zatvaranja uradjaja,promene trasa...
E sad razmišljao sam ima svakakvih ljudi koji ce stavljati neproverene informacije,obaveštenja da ograničim na strani zastoji u gradu na 5-10 objava,kako se ne bi gomilanje dezinformacija,i ukoliko ima dezinformacija biće obrisane...
Mislim treba dosta truda i rada ali polako prvo ću staviti osnovne informacije,a kasnije sledećim update-ima i sve ostalo...
Za sad znam Android aplikacije da pravim pa cu u budućem vremenu programirati aplikaciju koja ce biti bazirana na sajtu i takođe azurna kao i sajt...
Mislio sam i mape sa stajalištima i trasama za svaku liniju da uradim,jos da provalim kako ako neko zna da mi pokaže,ali to u budućnosti...
Znači da rezimiramo, pravim sajt koji će biti sigurno bolji od postojećih, ažuran, pregledan, dostupan na svim platformama,i sa dosta preciznih i dovoljnih informacija o JGP-u koje moze običan građanin da lako pronađe a u svrhu poboljšanja rada JGP-a i nadleznih službi...
Uskoro ću objaviti beta verziju, kako bih videli sta i gde treba da se promeni...
Hvalaa vam na podršci veoma mi znači u daljem razvijanju i vidim da delim mišljenje sa ostalima da fali jedan dobar sajt za informacije o JGP-u...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk