[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=394594#p394594:39j756wh je napisao(la):
direktor » 27 Jun 2016 11:42 pm[/url]":39j756wh]Beks a sta gsp kad kupi nesto preuzme to iako ima ociglednu manu neradi klima nespojena kamere itd
Plus vozilo u garanciji 2 godine Pa obuka vizaca pa mehanicara pa uredjaji za dijagnostiku .
Da li bi ti uzeo kola iz salona sa neispravnom klimom recimo
Naravno, to ne bi bio problem kada bi ti imao nekoga koga to zanima. Većina kvarova po pristizanju ide isključivo zbog pritisaka vozača i nekog zaludnog šefa koji radi posao za ostalih 100 neradnika. Pričao sam već sto puta, displeji crknu na busu, piši, moli, kukaj, traži, na kraju ja kontaktiram Novatronic da mi na slepo urade dijagnostiku kako bi tačno znali šta je. Ljudi mi sve kažu, ali mora da se menja neki deo, kažu ne mogu bez naloga, a niko im nije naveo da na tom busu ne radi displej iako redovno dolaze i traže vozila sa problemima. Nakon dve nedelje su sami došli i tražili da im izdaju nalog da bi mogli da rade, zato što ove lelemude zabole uvo za to.
Priča sa M serijom je takođe imala političku pozadinu, pritisci, sve je to već poznato. Slučaj paljenja bi verovatno bio uspešno zataškan da Šomi nije slikao, pošto se sećate da su mi tražili da to sklonim. Kasnije ispostaviće se, zbog dogovora da se ćuti o tome, kako se ne bi blatio Ikarbus i kako bi im uradili onog manje zapaljenog. Onda se saznaje da su sa greškom i došli, te da su svesno tako pušteni.
Naravno, nema spora, niko normalan ne bi kupio nedovršeno vozilo, ali politika je to...
Dragane, ja te već zamolih da ne lupetaš. Jer jedan jedini argument nemaš već lupetaš, tek da bi neko obratio pažnju na tebe. Ponavljaš se, merdevine, IkarKrš, Šimanovci i slično. Ako ti je jedini izvor Kosmaj grupa na FBu, onda si smešan totalno. Prestani da izmišljaš i umišljaš, preteruješ.