Ide taj i preko kao od šale. Taj bus prosto leti, ali opet se vraćamo na prethodno užasno loš na volanu i kvalitet svega.liponiiiii":ih8wprep je napisao(la):Ikarbus ik-412 ima motor MAN D2866 LOH-29 EURO 3 i ima 410 konja i menjač ZF-8S-180 , pogonska osovina je MAN /HOY 1175 i moze lagano da ide 120 bez problema sa ovim komponetama ovaj autobus bi bio super da je nastavilo sa tehničkim ulaganjima...
solecar":3hsu5k0l je napisao(la):Jel ti to dizajniraš autobus za Mega Leks ili za Gradski saobraćaj?
Pokvario se novi autobus, putnike izdala 48-ica
Beograđani su sa nestrpljenjem očekivali da ih vozi "srpski mercedes", ali je on na liniji 48 "izdao" jednu turu putnika kada se pokvario kod "Franša".
IZVOR: B92, BLIC PONEDELJAK, 19.10.2015. | 11:56
Zbog kvara na novom crvenom “Ikarbusovom” autobusu, na liniji 48, više od 50 putnika moralo je oko 11 sati da preseda u drugo vozilo koje su čekali skoro pola sata.
Nervoznim putnicima pritisak je dodatno podiglo i nemušto objašnjenje vozača.
“Bukvalno smo mileli od Autokomande do “Franša” da bi vozač odjednom samo stao na stanici i otvorio vrata. Nisam mogla da verujem šta vidim. Ljudi su počeli da izlaze, napolje, a ja sam otišla do vozača. Kada sam ga pitala o čemu se radi lakonski je odgovorio da “ne rade senzori pa ne može da vozi”. Jedva smo čekali da dobijemo na liniji nove autobuse, a ispostavilo se da nam sada ništa nije bolje”, žali se jedna od putnica.
U dispečerskom centru GSP “Beograd” ističu da ne raspolažu informacijama o pokvarenim autobusima.
“Vidite sa Direkcijom za javni prevoz”, kratko su poričili.
"Srpski mercedes" imao je poteškoće i na liniji 50. Autobus se zadržavao na stajalištu jer nisu mogla da se zatvore vrata, pa je vozač nekoliko puta mora da izlazi i da ih "ručno" zatvara.
tragac":4c4u542r je napisao(la):Pokvario se novi autobus, putnike izdala 48-ica
Beograđani su sa nestrpljenjem očekivali da ih vozi "srpski mercedes", ali je on na liniji 48 "izdao" jednu turu putnika kada se pokvario kod "Franša".
IZVOR: B92, BLIC PONEDELJAK, 19.10.2015. | 11:56
Zbog kvara na novom crvenom “Ikarbusovom” autobusu, na liniji 48, više od 50 putnika moralo je oko 11 sati da preseda u drugo vozilo koje su čekali skoro pola sata.
Nervoznim putnicima pritisak je dodatno podiglo i nemušto objašnjenje vozača.
“Bukvalno smo mileli od Autokomande do “Franša” da bi vozač odjednom samo stao na stanici i otvorio vrata. Nisam mogla da verujem šta vidim. Ljudi su počeli da izlaze, napolje, a ja sam otišla do vozača. Kada sam ga pitala o čemu se radi lakonski je odgovorio da “ne rade senzori pa ne može da vozi”. Jedva smo čekali da dobijemo na liniji nove autobuse, a ispostavilo se da nam sada ništa nije bolje”, žali se jedna od putnica.
U dispečerskom centru GSP “Beograd” ističu da ne raspolažu informacijama o pokvarenim autobusima.
“Vidite sa Direkcijom za javni prevoz”, kratko su poričili.
"Srpski mercedes" imao je poteškoće i na liniji 50. Autobus se zadržavao na stajalištu jer nisu mogla da se zatvore vrata, pa je vozač nekoliko puta mora da izlazi i da ih "ručno" zatvara.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php ... id=1053005