11030":2de8o11t je napisao(la):Beogradjane zabole ona stvar koje su boje autobusi, stajalista... upravo se kuvam u raspalom ikarbusu koji sam cekala 20 min, da ne pricam da mi od djerma do zarkova redovno treba preko sat vremena. Operite smrdljiive autobuse klosari iz gsp-a za pocetak pa ih onda farbajte u boji evropskih novcanica.
dare":2de8o11t je napisao(la):i sto ih opste koj moj farbaju .Pa ljudi moji nece valjda da ofarbaju raspali 1277,1150,1151 i ostale krsine .Cime li smo mi putnici zasluyili da se vozimo u tim raspalim kantama :twisted:
Zaslužili smo da se vozimo u raspalim , ali uredno ofarbanim u crveno , autobusima zato što ne plaćamo svi kartu , te shodno tome , nema se dovoljno para da se zameni predotrajali vozni park , ali se sa druge strane ima sasvim dovoljno para da se kupi rođina crvena farba , i na taj način zamaskira trulež.
Inače , pre neki dan sam ušao u 88 kod Sajma i išao do Opštine Novi Beograd. Kad sam izašao iz autobusa , toliko sam se oznojio da su se šorc i majica zalepili za mene. Najmanje pet minuta sam sedeo napolju da se povratim , a otprilike isto toliko mi je trebalo da pređem pomenutu relaciju.
Večeras sam primetio privatni na 79 , ofarban skroz u neku bordo nijansu crvene. Ako će tako da nam izgledaju svi autobusi (od poda do plafona crveni) , izgledaće još gori nego što su sada.