Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 293 95,1%
  • BMC

Glasovi: 15 4,9%

• Ukupno glasača
    308
dare":3nk9he48 je napisao(la):
stf":3nk9he48 je napisao(la):
becks89":3nk9he48 je napisao(la):
Otpravnickoj kucici, za 3 godine si mogao da naucis sta je dispecer, a sta je otpravnik.

А притом му риба седи у крилу а његова рука у њеним гаћама. То ти је сцена са Устаничке.

.
i sta tu nije uredu.Pipa covek svoju ribu ne tudju

Није хигијенски.. :grand:

Navicice se onda i oni da im putnici ne placaju karte. Sa takvim ponasanjem i ne treba ih placati. Gradjanska neposlusnost leci ovakve stvari.

Да тако нешто лечи ове ствари имали би најбољи превоз на свету... Бојим се да је то иста димензија наше културе као и пипач отправник... :grand:

Мени је најфасцинантније што је Бекс коначно остао без одговора.

Odgovorice Becks ne verujem da je ostao bez odgovora. :)

stf":15z03o7i je napisao(la):
Мени је најфасцинантније што је Бекс коначно остао без одговора.
Šta sam ostavio bez odgovora?
Neke stvari nema potrebe komentarisati, u pojedine stvari sam siguran da se događaju i bez tvoje potvrde, nažalost, to je ogledalo firme. I sam mnoštvo puta u svađi sa kojekakvim otpravnicima, jednostavno sam odustao od teranja priče sa njima. Skoro sam postavio pitanje jednom stručnjaku, jel će se veće posledice osetiti ako sa linije na kojoj je interval 10 minuta skine autobus i pošalje negde ili sa linije na kojoj je interval 5 minuta, kaže tip mrtav ladan da to nema veze i da je to isto. Slažem se nije lako raditi 10 sati u vrućini i teškim uslovima, ali to ne može nikako biti opravdanje za drsko i bahato ponašanje. Neki mlađi otpravnici željni rada i dokazivanja, ne mogu jednostavno da promene stvari jer većina koju čine neznalice i džabalebaroši žestoko brane svoje pozicije i svoje 'radne' navike. Isto važi i za vozače, mehaničare, itd, jednostavno truo je sistem i mora na svim nivoima da se menja :)

Биће боље Бекс...

Mali: Vozačima GSP-a povećanje plate pet odsto

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali održao je danas sastanak sa rukovodstvom JP "Gradsko saobraćajno preduzeće Beograd" i dao predlog da se vozačima koji su radili ovih dana u teškim vremenskim uslovima uveća plata u visini od pet odsto mesečnih primanja.

269125_prodaja-bus-plus-karata-u-autobusu26082012ras-foto-goran-srdanov_f.jpg

Vozačima koji su radili po velikim vrućinama pet odsto veća plata

- Zaposlenima koji u ovim vremenskim uslovima rade puno radno vreme i sugrađanima pružaju bezbednu vožnju, treba dati stimulaciju i novčano ih nagraditi. Svesni smo problema GSP-a i stanja u kojima se pojedini autobusi nalaze. Teško je građanima koji koriste prevoz bez klima-uređaja, a kamoli nekome ko osam sati mora da radi u ovim otežanim uslovima - rekao je Mali.

Mali je podsetio da uskoro stiže novih 30 autobusa, kao i dodatnih 25 do kraja godine, kao i da je republička komisija odobrila projekat javno-privatnog partnerstva za izbor novih privatnih auto-prevoznika.

On je dodao da će svi novi autobusi koje će kupiti GSP imati klima-uređaje, bežični internet, video-nadzor i brojače putnika, što će biti zahtev i za privatne prevoznike.

Sve ove novine trebalo bi da obezbede građanima kvalitetniju uslugu, a zaposlenima bolje uslove za rad, zaključio je gradonačelnik

ИЗВОР БЛИЦ

Koji im je ovo vozac sto su ga uslikali.Pretpostavljam da radi u pogonu Novi Beograd tamo ima najvise krseva :twisted:

Hahahahahaha, oduzeli im 30% i sad im daju 5% hahahahahaha, pa majstori spinovanja. Obican covek ce reci, vau kako misle na vozace, posto niko ne sme da prenese da su im uzeli 30% na ko zna sta...

Obican razuman covek ce reci smanjuju plate prosvetarima i najavljuju otpustanja a povecavaju soferima.. kuda plovi ovaj brod :bash:
Daleko od toga da i jedni i drugi ne trebaju da imaju vise :violina:

Nijedan danas, od 10 ili 15 u kojima sam se vozio. U tri, cetiri vozilo se sa otvorenim prednjim vratima, sto je i pored toga da nema guzve, nedopusteno i suludo... Mada, kako ih ciste, bolje sto ne rade...

u 3040 solarisu već deaktiviran sistem da se ne može krenuti bez zatvorenih vrata..... Sramota

Нa линији 51 откад су кренуле ове сурове врућине број солариса смањен на минимум, највише има приватника који наравно немају климу.

Da Trans jug je po tom pitanju ocajan.94 je ocajan sa klimama.Privatnici neki pale neku ne pale klimu.Sto se tice GSP a i dalje znaju da nas cascavaju krsevima.Sto se tice 73 jedino Kosava pali klimu.sto ae tice 95 jedino je prijatno u Solarisu.89 mi je nekako najbolja em je prijatno u Solarisima em je I Lui poceo da pali klime

BEOGRAĐANI IZABRALI: Svi autobusi i trolejbusi biće crvene boje

Najveći broj građana želi crvenu boju i mi ćemo to prihvatiti i imaćemo crvenu boju u javnom prevozu, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali

BEOGRAD - Gradonačelnik Beograd Siniša Mali izjavio je danas da je većina građana glasala da boja autobusa, tramvaja i trolejbusa u gradu bude crvena.

Mali je novinarima rekao da je to pokazala anketa sprovedena na sajtu na www. bgprevoz.com.

"Najveći broj građana želi crvenu boju i mi ćemo to prihvatiti i imaćemo crvenu boju u javnom prevozu", naveo je gradonačelnik.

On je rekao i da se sve odluke donose u dogovoru sa građanima sa kojima se razgovaralo o novom tarfinom sistemu, novoj mreži linija, pa i boji autobusa.

http://www.kurir.rs/vesti/beograd/beogr ... ak-1871733

ma gde nakaza ne bi se bunio da ga gledam na liniji 94 pod uslovom da pogon Kosmaj uopste preuzme nekad liniju 94 :D

Prelepota, dobro su odlucili da ipak sve farbaju u zuto-plavu. Samo mi se cini da su promenili plavu, sad je tamnija.
I da, sto 25 i 25P idu kroz Bulevar?

ahahahaha Tarot legenda :lool: :lool:

http://www.kurir.rs/stars/milan-tarot-p ... ak-1872297

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=j9Yyyn3z5xQ[/youtube]

Јуче Соларис ГСП стоји са четири мигавца у зауставној на аутопуту, а возач као у клипу гледа замишљен..

Нова марка аутобуса на градским линијама у Београду. Аутобусе је купило предузеће Банбус, а аутобуси ће радити на постојећим линијама где су већ ангажовани аутобуси овог предузећа: 24, 52, 56, 58, 310, 406, 513, A1.

Аутобуси су иначе производ иранског произвођача комерцијалних возила АКИА (http://akia.ir/?@=60) а склапају се у Турској где Акиа има своју фабрику.

AKIA autobusi – nova marka u Srbiji

Kupovinom prvog kontingenta od 22 savremena niskopodna solo gradska vozila iz Turske, veliko saobraćajno-turističko preduzeće Banbus dobilo i ekskluzivno pravo prodaje i servisiranja AKIA Hess autobusa na srpskom tržištu.
Prigodnom vožnjom i kraćom prezentacijom za vlasnike transportnih preduzeća i poslovne prijatelje, kompanija Banbus je 17. jula u Obrenovcu predstavila novu marku autobusa na našem tržištu – AKIA Hess.

http://auto.blog.rs/blog/auto/domace-tr ... a-u-srbiji

Vrh