stf":1qgpd3v1 je napisao(la):Не знам због чега се људи толико фасцинирају овом СФРЈ зеленом. Као војни аутобус.
Насупрот су баш војни аутобуси сво време били бели док су ГСПови били зелени :mrgreen:stf":2qvoky14 je napisao(la):Не знам због чега се људи толико фасцинирају овом СФРЈ зеленом. Као војни аутобус.
milanobelgrade":3i3w49uf je napisao(la):Ми и од боје аутобуса морамо да направимо политику...или је у бојама заставе..патриотски..или је диктаторски...или..не знам већ...
Мени се зелена свиђа пре свега зато што су некада давно аутобуси у Београду били зелени... а та боја ми и није диктаторска...јесте озбиљна али мене рецимо асоцира на еколошке аутобусе
laki72":kmoh88ik je napisao(la):Kakva `BRE` SPS kolor sema???? :shock:
Zasto sebi dozvoljavate da se spustate na taj pilicarski nivo sirenja traceva i netacnih informacija???
Jos su stare mecke saobracale po beogradu kada je promenjena kolor sema sa zelene na crvenu.
Sanosi su dosli crveni, automontazini MAN/ovi takodje crveni.
Ne mogu tacno da se setim koje je godine zapoceta promena kolor seme (zapoceta, jer je trajala nekoliko godina, kako je koje vozilo trrebalo da se farba zbog dotrajalosti oplata), ali to je svakako bilo negde sredinom osamdesetih godina 20 veka.
Kako je SPS registrovan u julu `90 godine (pre 25 godina) nakon `spajanja saveza komunista i socijalistickog saveza, jasno je da boja autobusa nema nikakve veze sa SPS-om.
Дошљак":fa63my7c je napisao(la):Kojи шампиони, не знам шта је паметније, то што овако "возе" аутобус па угрожавају себе и друге (најежио сам се када су претекли две цистерне од помисли шта се све могло десити), или то што ово кале на Yt.