Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 294 95,1%
  • BMC

Glasovi: 15 4,9%

• Ukupno glasača
    309
jooj sto nisam bio u tom Busu namerno bi ga pitao izvinite da li idete do Kaludjerice :lol: :twisted: :mrgreen:

I kad bi te oterao u tri lepe, onda bi 6 dana kukao po forumu i jadao se kako on to sme...
Znam da je nezgodno kad upece odatle sunce, direktno u glavu bije, ali majku mu od svih mogucih papira, bas lepiti table, stvarno idiotski.

haha i to sto kazes ali bi ga ipak namerno pitao ne bi ga cinkario ali bi ga malo zezao :lol:

Samo se ti zezaj sa njima pa može da ti se desi da prođeš kao Filip. :)

Ma jedan je i meni pretio da ce da me prebije i to samo sto sam mu slikao masinu dok je on isao u Pab u bloku 45 a sta cta ces na samom pocetku kad sam se registrovao na forum nisam razmisljao da vozac moze da izleti od nekug i da mi preti bezveze i to samo sto sam hteo da mu slikam GB154 dok je Kosmaj drzao 94.Pa sam mu se izvinio ne bi li oladio.Filip je terao pravdu a ta pravda se ponekad ne isplati.Trebao je da odustane od slikanja naprslog stakla a ne nekakav mentol da se izivljava

Građani biraju boju autobusa

„Svi autobusi biće iste boje. Građani će birati između bele, sive, svetloplave i crvene, a takođe, kada predstavimo novu mrežu linija, ostavićemo vremena da građani daju poslednje primedbe i sugerišu eventualne izmene“, najavljuje gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

ИЗВОР БЛИЦ

Не знам како су само уболи ове боје... светлоплава? БЕЛА???? :bash:

Могли су да понуде традиционалне боје које су биле у Београду(зелена,црвена,жута...)

Мени је најлепша она тамно зелена коју смо имали пре црвене... али бела..и светлоплава...су катастрофа :kafa:

Није светлоплава тако ружна, мени лепо изгледају они Аривини Икарбуси 103 са светло плавом. А бела је феноменално испала на Аривиним Икарбусима 112, сигуран сам да би лепо легла и ГСПовим Ик 218М :)

A сад сам се сетио, има и онај сиви Волво мислим да је од Бамирона, и он ми је баш убав :)

Мислим да би ово о боји могло на тему о бојењу возила ГСП. Лично сам за цревну, а жута и наранџаста су ми чист промашај, боље да се то никад није десило (нпр. да су црвеним возилима 2000-тих додали плаву штрафту као трамвајима).

A ja mislim da su nadležni uspeli u svojoj nameri, da skrenu temu sa pravih problema na ove marginalne, usput odlična prilika da se na tenderu fino zaradi...

ja sam za svetloplavu ili crvenu a mogli su da stave u opciji i rozu da se narod seti nekadasnjeg Veritima koji je narucio roze Ikarbuse za liniju 73 :)

da853f4309a849998417a0e638cce049.jpg

302 управо

Jesu oni blesavi?! Kakvo crno farbanje autobusa, pola voznog parka GSPa je u stanju raspada! Ali brat od tetke od malog ne prodaje delove nego farbu, jel?

Imamo Autobuse u bojama Demokratske stranke a tramvaje u bojama Naprednjaka, valjda hoce da unificiraju vozni park. :)

Бели град - бели бусеви. Било би лепо - нови. Такође, било би лепо - у оквиру система јавног превоза који добро функционише.

03.jpg

230720121480.jpg

(аутобуси.нет)

Sad kad si pomenuo belu, bilo bi lepo videti ovako neku kreaciju :)
UnvkCEk.jpg

Konkretno mislim na simbole grada Beograda, ujedno bi predstavljalo atrakciju i besplatan marketing i doprinos turističkoj organizaciji Beograda :)

Elem,
becks89":3tau0tzo je napisao(la):
A ja mislim da su nadležni uspeli u svojoj nameri, da skrenu temu sa pravih problema na ove marginalne, usput odlična prilika da se na tenderu fino zaradi...
johnny_s":3tau0tzo je napisao(la):
Jesu oni blesavi?! Kakvo crno farbanje autobusa, pola voznog parka GSPa je u stanju raspada! Ali brat od tetke od malog ne prodaje delove nego farbu, jel?
Hvala što si me uverio, da nisu svi naseli na ovu priču o farbanju i da je još neko provalio da se ovde samo radi o "mazanju", a ne farbanju vozila...

Што рече бекс, замајавају народ са бојама а аутобуси нажалост већином крш.

Али кад смо већ кренули о бојама, зато да не шаренило? :D

Нпр. ова шема за све ИК 103 и ИК 201 (на нископодним мислим да не би баш легла).

3313pfr.jpg

Ja sam vise za minimalisticki dizajn ako bi se stavljale znamenitosti grada. Moram da ponovim sebe, bela boja za privatnike, za GSP nesto kao Caf, odnosno boje sa grba grada Beograda. Sarenilo kao ono gore samo na nekim specijalnim vozilima ili linijama, cisto kao atrakcija.

Нека буде само на ИК 103, пошто су ми они у садашњој жуто-плавој шеми баш безвезе офарбани :(

A кад видим слике ових сајамских примерака ИК 101/102/103/104/105...

2pt1mhh.jpg

2e6g4nt.jpg

2mx3oud.jpg

Vrh