au na sta lici nekadasnji redovnjak linije 42 a kasnije i linije 94 :twisted:Somi303":2gc1uqer je napisao(la):
Ja sam imao tu cast da ga propustim pa sam usao u Kosavin Liaz :twisted: Dobro je da nisu stavili Solaris i na liniju 76 kako su krenuli.Steta sto Solarisi ne mogu na liniju 94,26,511duke23":3fmydwlu je napisao(la):Nije mi jasno kako se usude da puste ovakva vozila iz garaže?
Danas sam imao tu nesreću da sam se sa sličnim autobusom vraćao kući. Garažni broj 310. Ne znam gde je ranije bio, ali nije ni nama morao da dođe. Reč je o liniji 73 koju su u poslednje vreme počastili gomilom krševa.
Inače, solaris cepa na 82 poluprazan svaki dan. Koja je tu logika (eventualno da ide subotom)?
Ko određuje na koju liniju ide koji autobus i koji su im kriterijumi?
Zbog uspona u Teodora Drajzera tako su mui dali odgovorГага":2486wk7u je napisao(la):Даре, ајде да питам наивно, а и није ми јасно због чега Солариси не могу на 94 ?
Да ли можда због успона уз Теодора Драјзера или због кружног тока код оне шунд телевизије ?
Lupetaju gluposti, taj uspon uopste nije veliki, Solaris to lako moze da izvuce. Pa ako tu redovno prolaze stariji Liazi koji jedva izvuku uz brdo kod Medakovica, onda Solaris moze i uz Teodora Drajzera.dare":31hyt0xk je napisao(la):Zbog uspona u Teodora Drajzera tako su mui dali odgovorГага":31hyt0xk je napisao(la):Даре, ајде да питам наивно, а и није ми јасно због чега Солариси не могу на 94 ?
Да ли можда због успона уз Теодора Драјзера или због кружног тока код оне шунд телевизије ?
Najdzel":2l9u4pg7 je napisao(la):sto znaci da je valjda put okej cak i do tamo.
.
Biće da sam dobro pročitao, ali se očigledno nismo razumeli oko toga na šta je ko mislio, evo odgovorio sam ti na ovaj deo prvog posta.Najdzel":2l9u4pg7 je napisao(la):Nisi Ti lepo procitao prijatelju,ja sam rekao da je od Surcina do Zeleznicke dobar put,sto sam mislio na liniju 601..
A put na 604 i 605 necu da komentarisem,situacilja je za sad bolja na trasi linije 605 ,ali idalje ima onaj deo izmedju Boljevaca i Jakova koji je katastrofa.
Данас ми побегне 82-ка испред носа код стајалишта 1192 (угао Љубинке Бобић-Недељка Гвозденовића) код мене овде на Бежанијској коси, а у правцу блокова. Укуцам на мобилном да видим кад ће следеће тј. колико још стајалишта, а оно ни мање ни више, каже 19 :roll: .Gaspar18":1vx1k4wu je napisao(la):Na 82 je potreban zglob zbog penzionera i Bezanijskog Groblja, a veza Bezanijska Kosa -> Blokovi mora postojati, ali interval je kriminal na 82, i naravno turaza... )
becks89":2uy82yoh je napisao(la):Sve pohvale Šomi!!! :kk: :kk: :kk: