Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 298 94,6%
  • BMC

Glasovi: 17 5,4%

• Ukupno glasača
    315
@ Šomi

I onda se nađu pojedinci pametni i kažu kako nije uopšte bitno šta piše na displeju i da to ne treba prijavljivati. Neko ko nije upućen, pomislio bi da može i sa 65 da dođe do Gradske bolnice. Destinaciju sam naveo kao primer.

Imajte u vidu da je ovu izjavu dala Slavica Stefanović, to već dovoljno govori koliko se tu treba verovati, usput je to objavio i BLIC, tako da...

Red je da bacimo neku pohvalu za SP "Zemun", posle 7 meseci izašao je u saobraćaj A-1378
0L1Pssi.jpg

S' obzirom da je planiran za septembar, odlično je što je izašao sada, nadam se da će se trend popravki nastaviti i bez mog konstantnog smaranja po forumima, pozdrav!

duke23":1lmefr3s je napisao(la):
Pa nisi jedini koji koristi te autobuse. Meni је i zapalo za oko 82 jer se njom vozim, a vozim se i 68. U 16 skoro ne ulazim ali ipak tvrdim da su 16, 95 , 65 najfrekventnije linije i da bi bilo normalno na te linije stavljati sve a)zglobne b)novije autobuse.
Ako si ozbiljan imaš težak problem. Kao da se na liniju 705 uvede solaris i da ja to podržim zato što je ponekad koristim. Nema veze što je u proseku 5 putnika, važno je da je meni dobro i da se drugi nerviraju oko očigledne gluposti a ja ću zbog toga da uživam.

Misliš da se ne slažem s tobom? U pravu si da na 68 ne treba da rad Solaris. Solo autobus je taman za ovu liniju, a sad da linija ima u proseku 5 putnika je lupanje gluposti, da ne može veće da bude. Ne možeš da porediš 68 i 705 po broju putnika. I nije problem za 68, nego je ovde kuknjava, ne samo za 68, nego i za 17 i 74 u smislu povlašćenih linija (ima po drugim temama), da to nije normalno. To me je nekad nerviralo, ali već sada počinjem da uživam, jer su to linije koje najčešće pljujete i koje vas toliko "bole" iz ne znam kojih razloga. :wink:

Поправка није ремонт.
Свеједно су могли за тих седам мјесеци исправити тај предњи крај.

Ljudi slika je od prošlog leta, samo ilustracije radi, da znate o kom vozilu se radi... Ne može se ispraviti taj branik, može da se menja novim, nisam siguran, ali koliko sam ga video u prolazu i on to je urađeno, verovatno skinuto sa nekog iz serije...

solecar":1m64cyho je napisao(la):
@ Šomi

I onda se nađu pojedinci pametni i kažu kako nije uopšte bitno šta piše na displeju i da to ne treba prijavljivati. Neko ko nije upućen, pomislio bi da može i sa 65 da dođe do Gradske bolnice. Destinaciju sam naveo kao primer.
Ја сам први хтео да уђем у овај нови ИК112 да га испробам и да се добацим до Звездаре, али сам се сетио да на старом Икарбусу пише Звездара 2 :D

becks89":8fhawu2b je napisao(la):
Red je da bacimo neku pohvalu za SP "Zemun", posle 7 meseci izašao je u saobraćaj A-1378
0L1Pssi.jpg

S' obzirom da je planiran za septembar, odlično je što je izašao sada, nadam se da će se trend popravki nastaviti i bez mog konstantnog smaranja po forumima, pozdrav!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MXvpwhAG26Y[/youtube]

Како га уопште пустише са овако искривљеном њоњом на улицу..?

Гага":2rvrlbhu je napisao(la):
Gaspar18":2rvrlbhu je napisao(la):
Na 82 je potreban zglob zbog penzionera i Bezanijskog Groblja, a veza Bezanijska Kosa -> Blokovi mora postojati, ali interval je kriminal na 82, i naravno turaza... )
Данас ми побегне 82-ка испред носа код стајалишта 1192 (угао Љубинке Бобић-Недељка Гвозденовића) код мене овде на Бежанијској коси, а у правцу блокова. Укуцам на мобилном да видим кад ће следеће тј. колико још стајалишта, а оно ни мање ни више, каже 19 :roll: .
Шта ћу, полако пут под ноге па пешке низ степенице са Косе до блока 44 и наравно стигох брже него да сам чекао аутобус. Колико сам чуо сад по овом летњем реду вожње раде само три аутобуса на линији 82 (онај зелени Икарбус, Лиаз и Соларис)
Gago, ti mora da si bivsi komsija kod mene u kraju :lol: ... Salim se, 82 treba ujutru da se pojaca jednim, ili 2 vozila, uvece i nije toliki problem, jer je pokrivaju 45, 73 i 610 u neku ruku do Opsitne Novi Beograd :)

Sudarili se 382 i 892, zahvaljujući "kombisti" koji je ostavio vozilo tako da viri pola metra na ulicu, garažni broj 892 obilazio kombi i tu su loše procenili, pa je došlo do kontakta levim ogledalima. Na 382 je staklo puklo, tačnije retrovizor je probio staklo, vozač koliko sam video nije povređen, dok je na 892 ogledalo samo iskrivljeno... Napravila se ogromna kolona u Bataji, po par kilometara u oba smera...
DSC_7012.jpg

DSC_7013.jpg

DSC_7014.jpg

DSC_7015.jpg

DSC_7016.jpg

DSC_7017.jpg

DSC_7018.jpg

DSC_7019.jpg

DSC_7020.jpg

Sudarili se 382 i 892, zahvaljujući "kombisti" koji je ostavio vozilo tako da viri pola metra na ulicu, garažni broj 892 obilazio kombi i tu su loše procenili, pa je došlo do kontakta levim ogledalima. Na 382 je staklo puklo, tačnije retrovizor je probio staklo, vozač koliko sam video nije povređen, dok je na 892 ogledalo samo iskrivljeno...

Beck, beck :D
Ne bas tako...
"Prilikom obilazenja nepropisno parkiranog dostavnog vozila, doslo je do manjeg kontakta izmedju dva vozila javnog gradskog prevoza.
Uzrok je najverovatnije pogresna procena vozaca autobusa"

Tako se to formulise.
;)
Ne mozes (jbg) vozaca ovog kombija kriviti za udes, ma koliko bahat i pogresno i neodgovorno bio parkiran :D

Nije sija nego vrat, to je on i napisao. Nije okrivio vozaca kombija, tj. nije rekao da je on direktan krivac za sudar, nego losa procena vozaca autobusa. Sudar se ne bi desio da nije bilo bahatog parkiranja, zbog cega vozac kombija ipak ima nekog udela u tom dogadaju, ali nije krivac. Sve je to napisao becks, a ne "zbog bahatog parkiranja kombija sudarili su se autobusi".

Ja ne znam koliki je problem sesti i procitati to sto pise, poprilicno jasno i koncizno definisem svaku recenicu, bas zbog pojedinaca. Ne znam cemu konstantne doskocice i neke prepravke, gde si ti procitao da vozaci nisu krivi? To si naravno uzeo ko zna odakle, ali opetsa druge strane slozices se, da nije bilo ovog genijalca sa kombijem, ovaj ne bi imao sta da obilazi, pa ne bi morao da procenjuje, zar ne? S' obzirom na vidjeno, ovaj sto je isao ka Batajnici, 892 je dao po gasu da proleti izmedju, ocigledno se nisu lepo razumeli i procenili situaciju i desilo se to sto se desilo. Nigde od mene nisi mogao da procitas da vozaci nisu krivci za ovo, idi ponovo pokusaj da procitas ;-)
Svakako ce za ovakav propust obojica biti kaznjena, sto zbog nezgode, sto zbog bezobzirnog ponasanja nakon nesrece...

solecar":35nlvpj3 je napisao(la):
Nit je šija , nit je vrat , već je gramatika. :D
Al' zato kad direktor pise onda je sve u redu i sve se razume. U pitanju je funkcionalni stil pisanja, gde je laki preoblikovako u nesto izmedju administrativnog i novinarskog, a becks napisao u razgovornom. I jedno i drugo je razumljivo i pravilno i ne znam zbog cega je bila ta potreba da se ispravlja i pise nesto sto nije receno.

Ma pusti marecare, na pojedince ne treba trositi reci...
Laki za pocetak ne ume da procita moj nick kako treba, a ne nesto dalje, njemu ni ne zameram, a ovaj tu neki, procitao covek negde to gramatika, pa k'o veli da bude pametniji...
Smehoteka, elem onaj 1378 zaduzio i nove tablice, a branik koliko sam video u retrovizoru nazalost i dalje kriv...

DISA ima najbolji pravopis na forumu

Вожд":3j94ds1w je napisao(la):
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MXvpwhAG26Y[/youtube]
ahahhahahah Kakav je Bata Stojkovic bio kralj :)

Pa trebao bi biti 405, s' obzirom da je jedino 405 okrenut pravilno :D
Ali, pretpostavljam da je ovo 33ka?

hahhaha koji je ovo biser od vozaca.Mozda covek ispunjava zelje te tako prvo ode do Kaludjerice od Kaludjerice ide lepo do Glumcevog brda pa onda do Kumodraza pa lagano posle Kumodraza ode ido Knezevca :twisted:

Vrh