Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 293 95,1%
  • BMC

Glasovi: 15 4,9%

• Ukupno glasača
    308
Inače, sklonjeni su zbog "potrošnje", a zanimljivo je da su oni jedina vozila koja potrošnju nisu podigla, caka je bila u tome kako ih voze, pošto su ti deker vrlo često terani i preko 70 na 15ci... Sad su valjda odlučili kad već idu tako brzo, da im bar nađu liniju koja je prilagodljivija. Ne znam kakvo je stanje na ove dve linije, jel ima stajanja, ako su samo sedenja, onda nema problema! :)

Na 860 ima često stajanja u busu, i kilavi 50 km/h po Obrenovačkom putu, mislim stiže turažu, jer je linija takva, ali ništa specijalno, kada se IK-201 vuče, to ne izgleda tako sporo, ali kada deker poštuje ograničenje, koji je skroz tih, subjektivni osećaj je da je mnogo sporo. Na 581E kidaju, znači, cepa, po mojoj slobodnoj proceni oko 80 km/h i dobri su za tu liniju, ali je mana što ipak ovi autobusi uglavnom nisu popunjeni, Lastra nekad pošalje Liaz, i bude taman...
E, sad, za 15-icu, ne znam da li je zbog potrošnje (morali su da cepaju brže jer je bilo teško stići turažu, u nekim intervalima, kad je špic), ali mislim da su glavni razlog uklanjanja Romljani, koji su maksimalno terorisali ove autobuse, cepali sedišta, škrabali markerima, lomili i palili upaljačima...
Nisu oni nikad bili redovni na 85, radili su povremeno na 85 i 408, čak par puta i na 551, ali sada ne radi ni na jednoj liniji koja pripada "PO Gradski saobraćaj".

Треба нам више овога :gobb:
11419865_10205403444224523_8686705_n.jpg

Извор: Стф :lol:

Treba vama četkica za zube i da ribate to, da vidiš kad bi sledeći put palo na pamet ovako nešto, i obavezno lanac i kuglu oko noge. Kako zanimljiv mozak moraš biti za ovako nešto, mami i tati tako nek ofarbaju auto...

Sad lepo nek ih privedu pa tatici i mamici da isporuce racun.Sramota.Koji divljaci :evil:

Somi303":3jr47frc je napisao(la):
Треба нам више овога :gobb:
11419865_10205403444224523_8686705_n.jpg

Извор: Стф :lol:

Oво је или фестивал Девет у Циглани, или је ишаран онај један аутобус што стоји паркиран у Падинској скели.

Somi, cemu takav stav?
Parkiras li nekada van svog dvorista?
Kako bi se osecao da ti neko ostavi ovakvo umetnicko delo po celoj levoj strani?

Zbog takvih bi uveo fizičko kažnjavanje, samoživo, sebično i bahato, nažalost, takvom opisu odgovara dosta mladih danas... Čuj, što ga nisu čuvali. Pa kad parkiraš u gradu, neko ti ukrade auto, šta onda treba da ti kaže pandur, što ga nisi čuvao?
Zaista se pitam, razmisliš li ponekad, pre nego što izletiš sa nekim takvim stavom. Poštujem da voliš grafite i takav vid "umetnosti", ali neka izvode takvu umetnost kod kuće ili tamo gde ne uništava ničiju imovinu.
Pranje ovoga ide i iz tvog i iz mog džepa, tako da zaista tu ne vidim ništa lepo...

Као што рече Дошљак, ово је урађено на "Д9вет" фестивалу у сарадњи са гсп-ом, а ти следећи пут размисли пре него што кренеш да шириш мржњу по форуму ;)

Овај 460 неки отписан крш или ће овако ишараног да га терају? :D

becks89":1olcsq6u je napisao(la):
Svejedno, ne vidim zašto nam treba više ovoga.
Ali, ok...
slazem se koji ce nam ovakve budalastine vise Sto im eventalno nisu dali neki otpisani autobus ovaj 460 je onako nije bio los po redovnosti na 3/532 radio nekad na mojoj najboljoj liniji Liniji 94 :D

Somi303":16j9lnyh je napisao(la):
Зато што је боље тако, пре ремонта, него да се после тагује по њему.

Oнда да се лепо СТУ и ЖС договоре да све гарнитуре пред ремонт истагују а после да их не дирају :mrgreen: Или да шарају само теретне вагоне, ту нити се шта ружи нити ће некоме бити ускраћен поглед кроз прозор.

Kod nas je zastupljena jedna veoma zanimljiva disciplina "Džaba ste krečili". A dobra stara izreka je dobila novi smisao u XXI veku: Gde god slobodno mesto vidiš , ti tu lupi grafit.
Na jednom mestu u gradu (zgradi) sam primetio da su ljudi tri puta krečili , i na kraju digli ruke , jer su shvatili da je borba protiv grafitera Sizifov posao.

Vazdušnu pušku (ne može da ga ubije), pa u žbunje, a kad se dripac pojavi, rešetaj... I eto lepih grafita na telu, od dijabola... A neće lako ni da se skinu...

Ајмо мало појединци овде да оладе. Аутобус је графитиран у договору са ГСП-ом, нема никаквог говора о вандализму. Графит је дело уметника а не ноћних жврљача.

11115713_1453572534959805_3951845723395614880_o.jpg

Vrh