Vozač je krenuo od stajališta brankov most ka stajalištu 21. Blok. Prilikom prestrojavanja na brankovom mostu iz krajnje desne trake u srednju isekao je nekog magarca. Magarqc nalegao na sirenu dodao gas i krenuo da vozi paralelne sa vozačem autobusa i nešto da se raspravlja. Vozaču autobusa očigledno nije bilo do rasprave i krenuo je namerno da skreće u magarca da izazove sudar. Magarac dodao gas i zapalio i dalje je nebotan za ovu priču.
Elwm pošto je autobus bio dupke pun putnici krenuli da se bume zbog načina vožnje i ugrožavanja nas oatalih putnika. Najglasnija bila neka žena sa malim detetom.
Elem kad smo skrenuli levo ka stajalištu blok 21, vozač je stao desetak metara pre stajališta, zatim otvara prednja vrata i kreće da pali-gasi svetlo u putničkom salonu da izbaci ženu sa malim detetom napolje. Naravno na to su se pobunili ostali putnici, nakon čega vozač otvara sva vrata i isteruje sve putnike napolje. Gro putnika izlazi napolje, ali ostaje nas desetak koji poručuje vozaču da nećemo da izađemo i ako mu nw odgovara da zove policiju. Tu neki klinac od 14 godona kreće nešto da vileni i da udara po autpbusu.
U međuvremenu ( nekih 5 minuta) pojavljuje sw muž od ove žene, uskače u prostor za vozača, nalupa mu par ćuški i odlazi.
Nakon vaspitnih ćuški vozač odlučuje da nastavi vožnju. U mwđuvremenu dolaze saobraćajci sa lokalne raskrsnice, izvodw ovog klonca što je vileneo po autobusu. Autobus zatvara vrata i nastavlja dalje. Šta je bilo sa klincem ne znam.
Uglavnom žao mi je što ću to reći ali stvarno mislim da je vozač zaslužio to što mu se desilo.
Jeste da ovaj što je isečen nine imao pravo da reaguje na način na koji je reagovao, ali to nw daje razlog vozaču da krene autobusom da ga udari, a pogotovu mu ne daje razlog nakon toga da se istresa na putnicima. Pogotovu ne na ženama sa malom decom