11030":2xdv7cxv je napisao(la):
Ako hoće da se pravi pametan nek snosi eventualne posledice.
Decko jesi ti svestan sta si upravo napisao!? Taj "pametnjakovic" Vuksa je decko na koga svi treba da se ugledamo, koji je odvojio svoje vreme, novac, trud da zapravo URADI nesto pametno i konstruktivno i koji predstavlja model kako se voli svoj grad.
Ti se verovatno divis ovima sto pale kante, lome klupice, pljuju po ulici i zatvaraju vrata putnicima, jer sta se putnici prave pametni pa sporo idu do vrata autobusa?!
Da si ti pametan promenio bi pristup svetu i realnosti sto pre, jer NIGDE u civilizovanom svetu sa tim sklopom misli ne bi na radnom mestu opstao ni 24 sata. I vas smrdljivi GSP ce se privatizovati ili bar svesti na neku razumnu meru zaposlenih i rukovodilaca, pa ces morati da se prilagodis novom sistemu ili Adio... U kom svetu ti i slicni tebi zivite?
Ako je tebi Vukša idol i neko na koga treba da se "ugledamo", naš razgovor je gotov!
Somi303":2xdv7cxv je napisao(la):
Класичан пример "једноћелијског организма" подојеног у ГСП-у.
:kk:
solecar":2xdv7cxv je napisao(la):
Trejsi":2xdv7cxv je napisao(la):
Inače, razumem obe strane. On brani vozače jer ih mi sve generalizujemo kao idiote zbog onih 10-15% vozača koji to svakako jesu.
Govori u svoje ime , a ne u ime svih koji su izneli bilo kakvu kritiku na račun vozača. Ima ovde dosta ljudi koji uopšte ne generalizuju stvar , već to samo tako deluje. Ovo ne znači da postoje i oni koji ne generalizuju stvar.
To izgleda svima deluje sem vama pojedincima...
becks89":2xdv7cxv je napisao(la):
A ako recimo kaže da mu treba za prijavu , ko mu garantuje da neće proći kao Vukša na Keju Oslobođenja?
Ako hoće da se pravi pametan nek snosi eventualne posledice.
Pa čovek se pravi pametan po tvom "pametnom" predlogu.
Ja sam predložio da prijavljuješ vozača?
Teško ćeš to od mene čuti, a teško da ćeš naći više od 4 prijave koje sam napisao u zadnjih 5 godina i sve četiri su bilo grubo ugrožavanje bezbednosti kako moje tako i ostalih putnika!
Što se toga tiče, ti biraš hoćeš li da budeš Vukša, Vukšin poklonik i sl. Ja lično protiv vas i protiv njega kao osoba nemam ništa lično, čak ni protiv vaših akcija, imam protiv toga na koji način realizujete svoje planove i po čijoj grbači to ide, što smo već apsolvirali.
tragac":2xdv7cxv je napisao(la):
becks89 nije primer dupeuvlakača, bar njegovi postovi nisu takvii , hvali se da je onesposobio validatore da pričaju, nadam se da nije bio ozbiljan u vezi ovoga sa Vukšom jer ko zna šta sve mora da trpi od nadredjenih a i od tih loših vozača koji ga verovatno stalno indoktriniraju "juče me je uhodio onaj klinac sa kamerom, tog malog sigurno neko plaća da nas špijunira".
Kad mi bilo ko od ovih što me prozivaju navedu jednu stvar za koju mogu da dokažu da nisam u pravu, e tada možemo dalje da pričamo. Nastojim godinama da kako putnicima tako i nekim vozačima, nadam se budućim kolegama da olakšam put/rad i da ga donekle poboljšam, što idejama, što nekim realizacijama što ovako što onako, ne sedim u nekom ćošku nezadovoljan svim i svačim, ne maltretiram zbog toga ljude i ne pljujem ih po forumima, ne bavim se time.
Trudim se da prenesem istinu na forum, da pokušam da vam predočim realnu sliku javnog prevoza iz drugog ugla koji vi ne vidite (NE ŽELITE DA VIDITE), čak i po cenu da se moje ime negativno pominje kako ovde, tako da me pominju negativno i u firmi, ali nema veze.
Takođe, veliki broj ljudi ovde čak nema problem toliko sa mojim stavovima, koliko sa svojim frustracijama zbog nekolicine prethodnih diskusija koje su doživeli pošto sam malo po malo uspeo da ih navedem na to da pričaju nepovezane i netačne stvari.
Ne želim da imenujem, ali prepoznaćete, dečko koji je tu najviše zadužen za sprdanje na moje postove, je inače dečko koji je godinama preuzimao moje slike, molio me da slikam ovo ili ono, pohvaljivao me, veličao me i sl, sve do momenta kad se ovde nisam registrovao i dok nisam počeo da ispravljam bajke koje su ovde prezentovane s' njegove strane. Par diskusija kasnije ja pokažem dečku da ne razlikuje klima uređaj od rezervoara za gas, onda neki tamo stručnjak koji se hvalio diplomama izjavi kako visina vozila zavisi od rasporeda rešetki na šasiji, što nema veze sa vezom, pa onda razni filozofi koji sem uvreda na račun vozača i GSPa i stalno istih naučenih fraza nijedan realan argument nisu izneli, da onda stvarno razumem ovu hajku na moje postove i na moja pitanja. Dužna čast i poštovanje nekolicini likova ovde, koji i pored toga što se ne slažu sa mojim stavovima, za razliku od nekih, ne menjaju svoje stavove i bar ponekad daju neki argument. Koliko vas nerviram pokazuju i razne akcije protiv mene, ako mislite da ne znam za lažne prijave koje su maslo ljudi sa ovog foruma grdno ste se prevarili, samo nije problem što su protiv mene, nego što su stradali neki koji nemaju veze sa vama, sa mnom i sa ovim diskusijama. Ti postupci pojedincima na čast, ali gospodo kad se budu svodili računi, prisetite se ovoga