Da, ja smisljam u svojoj glavi, znam da sam citao druga polovina avgusta, i zaboravih da dodam i "avgust"...solecar":mfzidx8e je napisao(la):Misliš na drugi polovinu avgusta?
Izvor: http://www.gspbeograd.net/viewtopic.php?p=89972#p8997224sata.rs, 06.08.2013.
Vozači počeli obuku u novim autobusima
Prvih deset novih autobusa poljskog proizvođača „Solaris“ stigli su u Beograd, a juče su vozači GSP „Beograd“ počeli da se obučavaju na ovim vozilima u pogonu „Novi Beograd“. Očekuje se da novi autobusi izađu na ulice u drugoj polovini avgust
SOLARIS - Pre nego što „Solarisovi“ autobusi počnu da saobraćaju, svi vozači moraju da se upoznaju s karakteristikama ovih vozila i načinima komforne i bezbedne vožnje.
- Prvo su obuku prošli instruktori vožnje pa su sada na časovima vozači. U zavisnosti od toga kako se vozači budu snašli na obuci, autobusi će izaći u saobraćaj - kažu u GSP „Beograd“. Svih 200 autobusa poljskog proizvođača trebalo bi da obogati vozni park GSP „Beograd“ do novembra.
Sta ti tacno iz IK-218 lici na Solaris? Spoljasnjost ili unutrasnjost? Spolja nimalo ne lice, unutra malo, mozda sedista su slicna zbog boje, ali ce definitivno znati razliku izmedju ova dva autobusa, prvenstveno zbog zvuka, a onda i zbog onih sedista po strani. A iskreno, bilo osvezenje ili ne, vazno je da bude uredan i da dugo traje, da se ne kvari i da mu nista ne fali vec prve nedelje, kao kod ik-218.EUKALIPTUS":344auepx je napisao(la):Mene kod tih solarisa nervira što vizuelno strašno liče na IK-218. Ne sumnjam da su mnogo bolje mašine, ali verujem da osim nas, koji smo zaluđenici, čim koristimo ovaj forum, obični građani neće primećivati nikakvu razliku, niti će ovi busevi biti neko preveliko osveženje.
Reč je o niskopodnim autobusima koji će voziti na linijama 16, 17, 18, 23, 31, 88 i 95