Naš koliko meni znači što me je jedna neznalica kao ti ne ceni više, pa ti dečko iz posta u post sam sebe ukopavaš, evo prvo što si napisao je za zatvor.GSPov model je SOLO vozilo, na krovu nije HLADNJAK, već REZERVOAR sa bocama, pošto treba da ti crtam neke stvari, ajde! Pitam se koju si ti to visoku školu završio, pa si tako pametan, višu zaklopačku? Ajde što veze nemaš sa prevozom, autobusima, konstrukcijom i ostalo, nego onda pokušavaš da ispadneš pametan. Znaš koliko si ljudi uvredio tvojom konstatacijom
Šomi 303":154ytcns je napisao(la):
Ми који нисмо избеглице из бивше југославије којима су аутобуси за све криви па их ломе, каменују и шврљају заслужујемо нове аутобусе. Апсолутно ме не занима иза којих речи ти одговорно стојиш ( :lool: ) Да се стално возиш Космајевим аутобусима не би тако нешто "одговорно" тврдио.
da li si ti svestan težine tvojih reči, da li ti imaš ikakvu predstavu o čemu pričaš.Između ostalih, moji roditelji su ti, kao što kažeš izbeglice, proterani zarad stvaranja "hitlervoske" Hrvatske republike, istu tu republiku gradili su moji babe i dedovi naselivši prostore Slavonije nakon drugog svetskog rata, prešavši iz tada siromašne Srbije, u potrazi za korom hleba. Kada su im Srbi podigli ustanove, institucije, izgradili fabrike, onda su isti ti Srbi proterani, moji roditelji su morali da napuste rodno mesto, da napuste roditelje, napuste svoj dom i da krenu u nepoznato sa 2 kofera stvari. Hvala bogu, rat nije dugo potrajao, pa su nekako uspeli da prežive u toj Srbiji, u isto to vreme moj stric i ujak su ostavili život u toj Hrvatskoj, braneći granicu ove zemlje, u kojoj ti te proterane ljude nazivaš divljacima, jer šta si ti , ti si Beograđanin. Znaš šta si ti? Ti si jedna obična jajara, jedna jajara koja gleda samo svoju zadnjicu, jedna 0 od čoveka, jedna osoba koja ne zaslužuje ništa drugo nego da je pljuneš u lice zbog svojih ljudski i moralnih karakteristikaTi kao Beograđanin koji živiš u tri lepe materine od bilo koje civilizacije si našao da pričaš kako se ljudi dele na izbeglice i vas "beograđane" iz tri lepe. TI si našao da pričaš nekome nešto, juče se ispileo i ti si našao da pričaš o ratu i izbeglicama i nečem drugom, ti znaš ko šta uništava :bash: :bash: :bash: Koliko je ljudi izginulo u toj bivšoj jugoslaviji da bi ti "beograđanin" mogao da živiš u toj Srbiji i da ti nekog prozivaš, kako te nije sramota? Vi Beograđani ste poznati po velikoj kulturi, naročito vi iz prigradskih naselja :bash: :bash: :bash: :bash: :twisted: :twisted: :twisted:
Vratiću se temi da nebih dalje nastavio sa analizom tvojih stavova, jer se bojim da bi vrlo lako mogao da prekršim neka od osnovnih pravila ponašanja foruma, ako već nisam.
Šomi 303":154ytcns je napisao(la):
Класичан мозак за ГСП форума. Не треба прилагођавати аутобусе фирми и обрнуто већ прилагодити оба путницима. Видиш, мене не занима да ли у ГСП-у ради неки маторац који не уме да поправи дисплеј на модерном аутобусу. Ј хоћу исправан дисплеј, а не ону таблу коју сваки клинац може да измени и све то само зато што ГСП има неспособне раднике. Маторог отераш у пензију и запослиш младог човека који хоће и уме да поправи дисплеј (пример).
Sve si smešniji, pošto sam ti dokazao da si glup za ovu tematiku, onda ćemo da vređamo mozak za GSP forum, to beše onaj forum gde se čepiš adminu i modovima? Šta tebe zanima, što ti nebi recimo naučio da popraviš displej, što ti recimo nebi otišao i naučio tog mehaničara, kog ćeš mladog da zaposliš, takve indijance kao ti, sa 2 grama mozga i sa mišljenjem ja sam "Beograđanin" ja sam najpametniji? Hvataš se za mehaničare, a pojma nemaš. Sa čim da poprave nego sa čekićem, šta imaju od alata? Znaš li, pametnice? Znaš li šta od delova ima u pogonu? Ali ti znaš ko uništava, znaš da su mehaničari i vozači krivi za sve, samo se molim da nađem tog ko te tako laže, da ga priupitam za mozak, ti si mlad , nisi ti kriv što još nisi naučio da ga koristiš! Ali, ono što vrlo dobro znaš, kako zameniti pamet, digni dreku, vadi se na patriotizam, traži krivce u izbeglicama, traži krivce u mehaničarima, traži krivce u svemircima... Krivi su ti svi što se voziš kosmajem, pa šta ja da ti radim, što ti nešto ne promeniš, sem što sediš po ceo dan za kompom tražeći odgovarajuće mesto za ispoljavanje svog neznanja i kompleksa? Pokušavao sam da sa tobom pričam ljudski da ti ukažem da grešiš, ali ti očigledno nisi dostigao taj nivo razvitka svog mozga da bi mogao da razgovaraš sa ljudima na takvom nivou da samo razmenjujete mišljenja bez ubacivanja uvreda. Nastavio si sa lupetanjem glupost, pošto ne znaš, nemoj da pišeš. Bik je naziv modela koji se radi u Vuloviću u Kragujevcu, pod oznakom 203.06901 BIk CNG, taj model je izmenjen model Maz 203.069. Kao što sam ti rekao menjaju se tabla, dodaje se kabina, dodaju se boce i ugrađuje se CNG sistem, sa EURO6 standardom. Firma Vulović transport je generalni zastupnik Maza u Srbiji, ona dopremljuje vozila, sa dozvolom firme ih takođe prerađuje u svoje modele odnosno Maz BIK 203.06901 CNG, takođe u istoj firmi možeš kupiti originalni autobus Maz 203.069. Dakle, nemoj da lupetaš o nekakvim tablama, i o našem tržištu kad pojma nemaš!
Za sam kraj preporučio bih ti da odmoriš od foruma jedno par dana, za to vreme poseti sajtove kao što su Vikipedija, kao što je Phototrans, Autobusi.net, BHbus.net i edukuj se malo, nemoj više da lupetaš i da iz tog lupetanja proizilaze uvrede.
Uostalom, ja bih ti i sada kao i ranije izašao u susret i vrlo rado objasnio neke pojmove koji ti nisu jasni, pobogu pa nisam se ni ja naučen rodio, međutim ti pošto si "Beograđanin" tebi ne treba znanje, bitno je da umeš da vređaš. Samo ti mogu reći da se stidiš svojih reči, istima si uvredio veliki broj srpskog stanovništva. Za sam kraj bih ti rekao da je tvoja sreća što si mi daleko, imao si sreće danas, jer nisi svestan koliko si me iznervirao ovom "konstatacijom", zamolio bih te ako imaš neki problem, forum nije mesto za njega, rešićemo na neki drugi, prijatan ili manje prijatan način, ali neka ti ovo bude poslednji put da javno vređaš bilo koga, bio on izbeglica, Beograđanin, Pinosavljanin, Azerbejdžanac ili bilo ko drugi, svi smo mi isti ljudi, ako to do sada nisi shvatio potraži pomoć on nekog stručnog lica!