Bivis":29l07iex je napisao(la):Novosađani kupili Ivekove autobuse.
U garažu GSP-a počeli su da pristižu autobusi koje je ovo preduzeće nabavilo pre nekoliko meseci na javnom tenderu. Radi se o pet solo autobusa kompanije “Iveco” koji kao pogon koriste prirodni gas. GSP je za kupovinu ovih autobusa izdvojio 1,1 milion evra.
GSP - U krug GSP-a stigao je prvi solo autobus , a uskoro će svi biti isporučeni. Organizovana je obuka za tehničko osoblje, kao i vozače tako da će građani uskoro moći da vide pet novih autobusa na ulicama - kaže portparolka ovog preduzeća Snežana Jaković.
stf":12dgjest je napisao(la):Ако је ово тачно, и треба да их избаце из процедуре, а будући да је ово тендер за 180 од 400 аутобуса, сасвим фина пацка. Ако се не уозбиље изгубиће и осталих 220.
МАН се није показао баш најбоље у БГ-у и поред најбољег третмана у ГСП-у (у упоредби са осталим возилима). Волво је прескуп.
Somi303":2ixs1wcv je napisao(la):
marrecar":mtdqzik0 je napisao(la):Jel Lasta ima Interurbino ili je neki drugi prevoznik? Cini mi se da je Lasta u pitanju....
Nepopravljivi optimista":3teljf0c je napisao(la):Somi303":3teljf0c je napisao(la):
Znam da su napravili prototip ali ovo nije niskopodna verzija koja bi mogla da bude uzeta u obzir za nabavku korz kredu EBRD-a, nisam dobro formulisao moje prethodno pitanje, izvinjavam se.
Moje je pitanje zasto nema niskopodne verzije, a uzgred zasto tog prototipa nigde nema na ulicama i zasto nema ponude o prodaji ovog busa na sajtu Ikarbusa? Ako neso prodajes valjda dajes neku reklamu, hvalis svoj proizvod a ne tretiras ga kao tajnu koju zna poneko sa foruma.
Kako to rade Poljaci:
spatiotecte":3d8iorfp je napisao(la):Pfff koji bedak, umesto pare da ostanu u Srbiji i da se nasa industrija podstakne i jos da ustedimo pare, mi cemo lepo da uvozimo nesto sto mi znamo da pravimo. I posle se cudimo sto nam fabrike propadaju.
Ocajno!
spatiotecte":ubtdhhy3 je napisao(la):@nepopravljivi optimista,
razumem te u potpunosti i sve sto kazes stoji na mestu. Ali mene sad kopka jedna stvar. Zasto ikarbus nije dostavio proracun i ponudu za toliki broj autobusa? Nisu valjda ludi da zapostave takav posao, mora tu da je nesto drugo u pitanju?
Imamo gomilu privatnika koji moraju da menjaju vozila svakih 5 godina. Ako Ikarbus ne moze da ponudi kvalitetno vozilo i to u roku i bez namestavanja tendera o cemu onda da pricamo?spatiotecte":3joka4jh je napisao(la):Pfff koji bedak, umesto pare da ostanu u Srbiji i da se nasa industrija podstakne i jos da ustedimo pare, mi cemo lepo da uvozimo nesto sto mi znamo da pravimo. I posle se cudimo sto nam fabrike propadaju.
Ocajno!
Nepopravljivi optimista":2a9won4s je napisao(la):marrecar":2a9won4s je napisao(la):Jel Lasta ima Interurbino ili je neki drugi prevoznik? Cini mi se da je Lasta u pitanju....
Ima Lasta nemam informaciju koliko komada:
Maska vrlo slicna VDL-u: