Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 295 95,2%
  • BMC

Glasovi: 15 4,8%

• Ukupno glasača
    310
@stf
Moj post je bio šaljive prirode, znači delimično si pogodio :p ali nikako politički ili ideološki. A što se tiče klime u Liazu, ja još nisam osetio dašak hladnog vazduha kada su bile vrućine. Što samo vodi zaključku da ili klime ne funkcionišu ili funkcionišu ali nema nikakvog efekta.

Ја имам среће па не користим Лиаз линије.... :lol:

Radila je u 4217 na 73.A to sto ne rade klime,tu su krive gazde koje skidaju kaiseve ili zabranjuju vozacima da pale klime,a ne Liaz kao proizvodjac,takodje su gazde krive za trenutno stanje tih autobusa jer se ne isplati odrzavati ih kada znaju da za 5 godina moraju da kupuju nove...

Opasno hladi liaz, pustaju i u 309(ponekad) :p Kao sto Nikola kaze,to je do gazda ili koga vec,inace klime su i vise nego korektne...
Opet se postavlja pitanje cemu su u onim razdrdanim mutantima ugradjivali klime kada nikad i ne rade jos se pritom gde su ''zadnja'' vrata autobus nenormalno greje i pakao je koliko je vruce

Javi kad ide takav pa da znam :D Juce u 18:05 sam ka gradu isao sa nekim u kom je temperatura bila 35 C + se i lamela oseca,kao da je pri kraju karijere,jedva sam cekao da na Smederevcu presednem na neki drugi :)

To nisu deca, to su id***! A u kom pravcu nam ide omladina najbolje svedoči sledeći primer.

Beograd -- Maturanti Vazduhoplovne škole u Beogradu proslavljali kraj školovanja uz klicanje Ratku Mladiću i pevanjem pesama koje pozivaju na linč, piše Mondo.

Okupljeni na Trgu republike, njih oko stotinu, peli su se na štandove postavljene na Trgu, kao i na spomenik Knezu Mihailu. Većina njih sa dvolitarskim pivskim flašama u rukama i u alkoholisanom stanju, ponašala se u najmanju ruku razuzdano i bahato.

Viseći sa spomenika, i na očigled mnogih Beograđana, klicali su ime jednog od optuženih za ratne zločine - Ratka Mladića, i pevali pesme o Kosovu, a mogli su se čiti i neukusni pokliči poput:"Ubij, zakolji, da Šiptar ne postoji", javlja Mondo.

U jednom trenutku preko samog trga se teško moglo proći, pa su tako školske ekskurzije koje su prolazile kroz centar u tom trenutku tražile asistenciju prisutnih policajaca, kako bi deca mogla neometano i bezbedno da prođu.

Umesto da slave završetak školske godine kao većina njihovih vršnjaka koje ovih dana možemo sresti po gradu, maturanti Vazduhoplovne škole odlučili su da 'zaposednu' grad, pa su tako sa Trga krenuli preko Terazija i Ulicom kralja Milana, gde su na kratko zaustavili saobraćaj, dok su pevali srpsku himnu "Bože pravde" i pesme posvećene Kosovu.

P.S. U prvom primeru po meni odgovornost je bila na vozaču koji je istog trenutka trebao da stane, i pozove policiju.

Улетели су као кретени и вриште, певају, пењу се и покушавају да отворе све што је могуће. Отварају прозоре, а ја као бу**** покушавам да им објасним да клима нема ефекта кад су прозори отворени. Певају "Ко не скаче србин није" и скачу, лупају по плафону...

Svaka ti čast ja bih ozbiljno razmislio pre nego što bih ušao u razgovor sa ovim idiotima. I vozač nije zaustavio autobus?

Брате, клинци '97 годиште :D Није стао, наставио је. Не верујем да није видео црвену димчину са стране аутобуса, а можда је помислио да су навијачи па је зато само наставио.

Ma ja loše skontao, mislio sam da je reč o starijoj generaciji :laugh: . A najbolji je vozač koji je odlučio da se pravi lud :lol: .

97, ako su to maturanti osnovne škole, a 93 ako su maturanti srednje :)
Ja bi zaustavio autobus i izbacio bi ih, dal palili baklju ili ne...

Boga mi, kad su krenuli da voze 2008. bilo je pričlično hladno u njima, dobro se sećam :)

Rasveta u GB 401 (linija 15): :blah: :blah: :blah:

ivftdl.jpg

Pa to stanje se u potpunosti poklapa sa izjavom Službe za medijski nastup GSP-a:

JKP GSP “Beograd” u svojoj skoro 120 godina dugoj tradiciji kontinuirano prati i primenjuje evropske i svetske standarde u svim procesima realizacije funkcije javnog gradskog prevoza, sa posebnim osvrtom na bezbednost naših vozila i rad osoblja. Podeljen na četiri autobuska saobraćajna pogona, trolejbuski i tramvajski depo, GSP “Beograd” ima cilj da kroz stalne mere poboljšanja svojih procesa i motivisanje i obuku zaposlenih, zadovolji zahteve korisnika svojih usluga.

Šomi, postavi slike a ne linkove. Ovako lepi autobusi treba da krase strane beobuilda. :kk:

Vrh