Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 295 95,2%
  • BMC

Glasovi: 15 4,8%

• Ukupno glasača
    310
Somi303":2jixt1yk je napisao(la):
Ја сам видео неки бус са зеленим делом дисплеја који показује број...
I ja,i to samo na prednjem displeju

"KT4YU"":lrsx1h3t je napisao(la):
317985_10150782942131307_533681306_9679663_1646127781_n.jpg
http://www.gspbeograd.net/viewtopic.php?f=9&t=17&start=880

Kad smo kod toga, ne sviđa mi se raznolikost fotnova i mešanja ćirilice i latinice. Kad je isti proizvođač displeja, neka sve bude uniformno.

JohnnyLee":j2w7lkdi je napisao(la):
mekbejn":j2w7lkdi je napisao(la):
Oooo, ko se to nama ženio? :D

шта ћеш, решио сам :) лепше је то урадити док сам млад

ЏониЛи, с моје стране честитке од срца.

Знаш како се каже, што теби да буде боље, него нама ожењенима ;)

Nikola '93":1v5yap29 je napisao(la):
Kotrolu 65-tice vrsi otpravnik koji se nalazi u Bloku 37,i kucica otpravnika se nalazi bas u ravni mestu gde je on stao.Inace oni tu staju ako cekaju servis ili ako su ispali iz vremena
A ovo je inace za pohvalu jer inace parkiraju na ulici,a ovaj vozac je parkirao bus na parking mesta... ;)
Никола, локал отправника се налази у блоку 38, а не у блоку 37. Тај локал је у оквиру тржног центра и бивше месне заједнице 22. октобар.
Сликаћу локал, по Вучковој жељи.

Гага":3j5lf3my je napisao(la):
ЏониЛи, с моје стране честитке од срца.

Знаш како се каже, што теби да буде боље, него нама ожењенима ;)

хвала :kk:

Veolia dobila tri mega busa, jedan je na 59, jedan na 27 a za treci ne znam. Koliko sam cuo narucili su 14 mega buseva, tako da mislim da ce zameniti skoro sve ikarbuse. Takodje sam juce video veolia zelenog mercedesa na 74...

Jel je ovde veolia kao domaća firma, ili su glavni ljudi ovde neki stranci ?
Mislim zbog sredstva koji daju za buseve, kada kupuju nove itd. Da li glavna veolia (francuska firma ? ) kupuje ili ovde neka firma.
Al sam sročio rečenice :)

купује Веолија ЛУВ за своје потребе, ако на то мислиш. а шеф је Швеђанин

Veolia LUV kupuje za svoje potrebe buseve, ali ko daje pare za to ?
Jel je to sve jedna veolia u svim državama ? ili kod nas ima neko drugi ko je vlasnik, pa on sam izdvaja pare ili dobije od budžeta veolie (od tog švedjanina)

veolija kupuje to iz kredita.bas stoji na sajtu ebrd,first private credit in Serbia...

Kolega Somi Megabusevi su najbolji .Odlicni su za voznju :)

Нисам рекао да су неудобни него да су ружни, моје мишљење :) Али велики је + то што их је узела Веолиа јер су Икарбус и Необус неозбиљни :bash:

ne bih se složio da su ružni.

u unutrašnjsoti deluju malo zastarelije, ali spolja su sasvim ok.

Hmmm cudan ukus ima kolega forumas Somi, kaci slike onih gsb-ovih raspalih 10-ogodisnjih kanti na sve strane, a ruzni su mu novi megabusi koji dosta dobro izgledaju.. :laugh:

Копманиа је ми улива наду да има нормалних људи овде. :/ Унутрашњост је баш очајна због оног дела где је механизам за отварање врата ( :laugh: ), то је глупост, али стварно квари унутрашњост. :p

Lice Megabusa je bolje od Neobusa a i u voznji mi je prijatniji. :kafa:

Somi303":3dih9n4p je napisao(la):
Копманиа је ми улива наду да има нормалних људи овде. :/ Унутрашњост је баш очајна због оног дела где је механизам за отварање врата ( :laugh: ), то је глупост, али стварно квари унутрашњост. :p

Baš to.
Oba autobusa uopšte ne izgledaju moderno, bar po meni, a pogotovo unutrašnjost. Spoljašnost megabusa (prednjica) više mi liči na auto nego na autobus.

Dobro može li jedna slika tog famoznog megabusa pošto ne znam kako izgleda. Što neko reče kače se slike svega i svačega a sad kad treba nema.

Vrh