Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 295 95,2%
  • BMC

Glasovi: 15 4,8%

• Ukupno glasača
    310
dare":2hbcejke je napisao(la):
ovo je forum za ljubitelje Beogradskih autobusa,tramvaja ,trolejbusa ja neznam sto se toliko bunite pa nekacimo vam mi slike nasih krajeva slike reka,planina mora mi kacimo slike vozila jer je ovo forum vezan za vozila GSP-a
dscf2213c.jpg

Čega li ovde čovek može da bude "ljubitelj"? :rolleyes:

Ljubitelj ovog prelepog busa sto ga Dule slikao

Ево и ја да кажем нешто за новине. Ова претходних 170 страница није била галерија слика, већ нешто много више, а сада је постала место за спамовање. Отворите лепо тему "Слике београдских аутобуса" па тамо качите до миље воље. А модератори би могли да пребаце ове постове са l'art pour l'art сликама тамо и свима лепо :)

angry bird":27awino4 je napisao(la):
dare":27awino4 je napisao(la):
ovo je forum za ljubitelje Beogradskih autobusa,tramvaja ,trolejbusa ja neznam sto se toliko bunite pa nekacimo vam mi slike nasih krajeva slike reka,planina mora mi kacimo slike vozila jer je ovo forum vezan za vozila GSP-a
dscf2213c.jpg

Čega li ovde čovek može da bude "ljubitelj"? :rolleyes:
dscf2315x.jpg

Е овога! :rant:

Mislim da je vreme da se na forum uvedu minusi kao opcija ocenjivanja, pa da svi iskreno kazemo sta mislimo o slicicama ove dvojce klinaca :laugh:

GSP autobusi , u svakom drugom radi klima a možda i svakom petom...
Primetio sam da je banbus palio klime u svojim ikarbusima
Veolija sigurno pali u svojim neobusevima
Lasta ne pali klime...
A da video sam da se u FAPovima palila :)
Tamnava naravno nije niti će za vreme leta :)

Та Тамнава је права ку*ка! :D Ја сам се жалио једном возачу и замолио га да упали климу, а он ми је рекао да ће ако то уради аутобус прокувати :rolleyes:

Da da to nisam naveo...
Ko zna da li ti liazi uopšte imaju i klimu :D i da li to uopšte radi :) Možda su na krovu samo fake kutije :D

Ја до сад нисам видео ни једног лиаза са 305/6/7/9 са упаљеном климом :bash:

U novim liazima su palili "jedared" prošle god u oktobru ili kad već beše beše vruće,a vozila nova, taman da se vidi kakvu su "mačku u džaku" kupili i da izduvaju klimu malo :) o pranju filtera i tako to da ne pričamo,to je naučna fantatstika :)
pre nekih nedelju dana sam usao u 39 kod soko starka oni plavo zuti busevi,valjda tamnava trans,na sredini busa voda je bila po podu nekih 2cm "dubine" sad da li je klima pustila ili šta već,nemam pojma ali poplava u busu ljudi :D :D :D

Ја сам у петак прокувао у неком необусу на линији 65...
онога ко је пројектовао аутобус без прозора које можеш отворити треба заједно са возачем који није пустио климу затворити у тај аутобус да се возе у паклу до краја времена...

Класична сауна на точковима :rant: :notok:

Cesto pucaju spaneri.Nekvalitetni delovi,i neozbiljan servis dovode do toga.Nazalost,ne mogu vise od 3 busa nedeljno da teraju na servis jer ne mogu da pokriju polaske.
Ovo je zaista retkost....

JohnnyLee":ei61e2p6 je napisao(la):
јуче сам први пут на 42 видео зглобни бус

Povremeno se desi da puste zglob.
Problem je iza Belog Dvora jer je ulica Mihajla Avramovića na svom prvom delu do raskrsnice sa J.Jovanovica izuzetno uzana, pa se ni solo autobusi ne mogu mimoici, već se sacekuju sa kraja na kraj.
Evo upravo ovih dana se rekonstruiše (po ko zna koji put) kolovoz u M. Avramovića ali proširivanja nema, jer bi to jedino bilo moguće na ustrb drvoreda i dela trotoara sa jedne strane.
Pitanje je opravdanosti toga, jer bi se moglo dobiti maksimalno 06-07m sirine, tako da bi i dalje bilo usko grlo.

Veolia Transport Litas ugradio internet u svoje autobuse.
Tako sam bar malopre procitao na netu.

Vrh