dare":jyvery2p je napisao(la):malo pre me vozio GB410 na liniji 602 jednu stanicu moram priznati da me je odusevio pa reko da uslikam Spolja se sija unutra isto tako ma uzivanje mislim da je mnogo bolji od GB380 koji me i nije bas odusevio kada sam se vozio sa njim zadnji put Gb410 je prelep bus
GB410 na liniji 602
Realno da Ovu seriju buseva ja bas ne volim ali ovajGB410 me je bas odusevio Mnogo je bolji nego ranijefutur-east":3t85evo8 je napisao(la):dare":3t85evo8 je napisao(la):malo pre me vozio GB410 na liniji 602 jednu stanicu moram priznati da me je odusevio pa reko da uslikam Spolja se sija unutra isto tako ma uzivanje mislim da je mnogo bolji od GB380 koji me i nije bas odusevio kada sam se vozio sa njim zadnji put Gb410 je prelep bus
GB410 na liniji 602
Hm...diviti se tome?????
Пре неки дан сам се возио у једном њиховом Икарбусу, презадовољан сам! Тих, лепо вуче, не цима кад мења брзине... ма савршен :kk:aladin2908":y46datue je napisao(la):Kakav uzas! Upravo se vozim lui travelovim ikarbusom kome je celo jedno krilo pokriveno kartonom umesto stakla. Sramota!
aladin2908":3kpiapq0 je napisao(la):Kakav uzas! Upravo se vozim lui travelovim ikarbusom kome je celo jedno krilo pokriveno kartonom umesto stakla. Sramota!
<3 и ја тебе :lool: :lool:c.s.i.":2cnmiqnw je napisao(la):Dosta više zatrpavanja teme nepotrebnim fotogafijama autobusa !