Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 295 95,2%
  • BMC

Glasovi: 15 4,8%

• Ukupno glasača
    310
ЦСИ је у праву. :dil:
Новим аутобусима уопште нисам задовољан. Прво, имају скрнава Бучје-Прибој седишта, која су ужасно неудобна. Друго, већ се појављују цвилећи и шкрипући звуци. Пластика на плафону није добро уклопљена, зазор је негде једва милиметар а негде 7-8. Иако су покушали да нешто среде по питању ширења топлоте из моторног простора, и даљесе осећа врућина. Могу мислити како ће тек бити на +40, ако је пре пар дана на 20 било овако. С времена на време се чује стругање хармонике о асфалт. Ма колико се некима то не свиђало, ови аутобуси ће се за годину дана скроз растрести.
Да не буде да само бацам хејт, морам рећи да је клима много боља него у старон Н-серији, лепше хлади, а и отвори за ваздух су много лепше урађени (као у Јапанцима). Све у свему - оцена 2+, али то треба узети са резервом пошто сам перфекциониста.

Mislim da malo preterujes Csi ali ok ja se ne ljutim i necu vise stavljati slike a i nadam se da ni Somi303 nece ipak ima dosta foruma kod kojih se slike stavljaju i kod kojih se ljudi uglavnom obraduju novim slikama

За оне који знају за шта служи форум!
dscf2315x.jpg

dscf2316y.jpg

dscf2311q.jpg

dscf2314.jpg

dscf2305t.jpg

Forum je najlepsi kad je pun slika .Tako i treba

I tako i ovaj forum dozivljava sudbinu svakog foruma. Na pocetku se skupi nekolicina ljudi sa idejama i kvalitetno se diskutuje, zatim dodje jos ljudi gde se rasprava prosiruje, onda se pojavljuju kontrasi i trolovi i na kraju ga klinci uniste. Koja li je ovde faza? :/

Da se razumemo moj je predlog da se na forumu stavljaju maksimalno tri slike sto se moderator Vucko slozio kako ne bi bilo svadje a ko zeli samo da diskutuje nek diskutuje niko mu to ne brani :)

Da li iko zna kad će Veoliini Mercedesi krenuti da voze i gde će raditi? :/

Somi303":1ad2ra1r je napisao(la):

За то служи форум који стоји у потпису слике. :dil: Ово је као када бих ја отишао рецимо на форум љубитеља Пежоа, и почео да причам како је Југо најбољи ауто на свету. Једноставно, 99,9% људи на овом форуму не интересују слике кршева из ГСП које смо принуђени да гледамо сваки дан, те стога оних 0,1% нема никакво право да смара 99,9% осталих. Ок је окачити слику када дођу нови аутобуси и када тек крену у саобраћај, или када се слика неки аутобус који неисправан иде по улицама, али ово качење слика ради качења као таквог је стварно превише. У овој теми би требало пре свега дискутовати о аутобуском превозу и начинима да се исти унапреди, а не качити гомиле и гомиле непотребних слика, и то још преузетих са других форума.
Генерално волим све врсте превозних сретстава, али ово је брате мили превршило сваку меру, а тема је изгубила смисао.

Uzegli Zejtin":1d4jkopr je napisao(la):
Somi303":1d4jkopr je napisao(la):

За то служи форум који стоји у потпису слике. :dil: Ово је као када бих ја отишао рецимо на форум љубитеља Пежоа, и почео да причам како је Југо најбољи ауто на свету.
Ово би имало смисла да ја качим слике возова у ову тему! :rant:

Једноставно, 99,9% људи на овом форуму не интересују слике кршева из ГСП које смо принуђени да гледамо сваки дан, те стога оних 0,1% нема никакво право да смара 99,9% осталих. Ок је окачити слику када дођу нови аутобуси и када тек крену у саобраћај, или када се слика неки аутобус који неисправан иде по улицама, али ово качење слика ради качења као таквог је стварно превише.
Ни ово ти није било ок пре четири стране! :rant:

У овој теми би требало пре свега дискутовати о аутобуском превозу и начинима да се исти унапреди, а не качити гомиле и гомиле непотребних слика, и то још преузетих са других форума.
Генерално волим све врсте превозних сретстава, али ово је брате мили превршило сваку меру, а тема је изгубила смисао.
Како може да изгуби смисао, када качимо слике аутобуса?! :rant:

Полако људи.

Овој теми је основна сврха да се путем фото и видео документације врши притисак на превознике, дирекцију и саобраћајну инспекцију да подигну свој квалитет рада качењем доказа о њиховој бахатости.

За качење рекреативних слика ипак постоје аутобуси.нет или гсп форум.

Такве фотографије стављајте у спојлере, да тиме направимо компромис.

Somi303
Sličica onog plavog autobusa mogla bi da bude lep dokaz kako u Batajnici se vozači na 73
i dalje igraju ,,ko ce bolje da utekne,, gotovo p r a z n i m vozilom sa početne stanice
u mometu kad pristiže prepun BGvoz
o čemu je vec pisano ovde
ali niko ne haje za to , a to jeste bahatost prema BGvozu i nj. putnicima
,,autobusđijski,, odnos je gori nego prema 13 prasetu. :(

a

stf je dao lep predlog :kk:

ovo je forum za ljubitelje Beogradskih autobusa,tramvaja ,trolejbusa ja neznam sto se toliko bunite pa nekacimo vam mi slike nasih krajeva slike reka,planina mora mi kacimo slike vozila jer je ovo forum vezan za vozila GSP-a

Грешка, постоје већ други форуми са том тематиком. :dil: Ово је тема на форуму који се првенствено бави грађевинским пројектима, a затим и комуналним проблемима града. За љубитеље београдских аутобуса (присвојни придев-мало слово ;) ) постоје одговарајући форуми:

veb983":17cfoqm2 je napisao(la):
c.s.i.":17cfoqm2 je napisao(la):
Dosta više zatrpavanja teme nepotrebnim fotogafijama autobusa !
+1

http://autobusi.net/forum
http://gspbeograd.net
pa izvolte ;)

Има их још, www.google.com је чудо! ;) И не знам (пише се одвојено ;) ) зашто не идете тамо, па качите слике аутобуса и причајте до миле воље.

А ово је постала тема која је беспотребно затрпана гомилом слика које се ту каче само да би се качиле. Као деца у вртићу, или клинци у 2. средње који се ложе на било шта што има 4 точка.

A da Dare i Somi otvore lepo temu "Fetis slike nasih GSP krseva" i tamo postavljaju slike do mile volje

Ja isto ne vidim potrebu za kačenjem toliko slika već vidjenih autobusa..
Ko recimo na gsp forumu gde su slike za trolejbuse 5 slika trolejbusa, a svaki je isti.. Jedina razlika u garažnom broju..
Isto je i sa novim tramvajima, videli smo ih, provozali se ne vidim potrebu za kačenjem recimo tramvaja sa gb. 1503...
Kada dodje novi tramvaj recimo 1517 lepo je slikati i posstaviti..

Причајте ви шта хоћете, ја ћу да стављам слике све док ме Вучко не банује (у спојлер, наравно) :p

Ja cu isto da kacim jer ne volim bezobrazluk da na ovom sajtu nisu predvideli da se slike kace ne bi uveli spoiler sa spopilerom se ne narusava nikakva pravila sajta

Gb013 na liniji 89
p21410001.jpg

GB010
p2150001b.jpg

p2160006.jpg

P04125
p2120003.jpg

120120122687.jpg

P0263 na liniji 55
040320123155.jpg

p2050001.jpg

GB154