Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 295 95,2%
  • BMC

Glasovi: 15 4,8%

• Ukupno glasača
    310
2012":2u6xtolx je napisao(la):
stf":2u6xtolx je napisao(la):
Чему толика опсесија линијом 31?

Ако ни у чему другом, барем се у аутобусима град развија равномерно...
Zato sto linja 31 jedina vozi duz K.Milana..pored trola..zelimo da u centru budu barem novi ako ne eko busevi na gas i li struju..dakle zahtev je zelene prirode vise nego estetski,mada ni to nije za zanemarivanje.. :kafa:
To o ekoloskom razlogu ne drzi vodu. Iskreno. Centar ima nove trole, i jedina autobuska linija je jednostavno zanemarljiva.
Takodje, u estetskom smislu, centar ima nove trole i japance. Pored njih, linija 31 sa 50% n serije je takodje zanemarljiva.

Znaci, ako se vodimo ``zelenom`` logikom, nove buseve treba slati na linije kroz Despota Stefana, Glavnu u Zemunu, ili Pozesku. Linija 31 je medju poslednjima na koju treba pustiti eko vozila, jer:
1. jedina je bus linija kroz Kralja MIlana, (30% trase), i
2. Od Fransa do Konjarnika (60% trase) prolazi kroz najmanje zagadjene ulice.

Ako se vodimo ``estetikom``, opet linija 31 nije medju prioritetima, jer je ceo centar pokrivena novim vozilima (trole, tramvaji, privatnici, MAZ autobusi, N serija...)

kopmania":1t8tz0va je napisao(la):
Ja u centru beča nisam video samo nove tramvaje.. Nego idu svakakvi...
I opet da ponovim GSP i prevoz postoji da prevozi Beogradjane! a ne da se prikažu turistima koji ih ima jaaaaaako mali procenat..
Mislim da postoji razlika, kod njih je staro i očuvano, a kod nas staro+raspalo.

Ево за поређење, јер је неко рекао да је стари лепши :)
IIIALEKSANDARIII :notok:
Potez600021.jpg

:kk:
p2050010.jpg

angry bird":3voaeh7w je napisao(la):
Ti samo ideš po gradu i slikaš pozadine. :lol:
Волео бих да имам тако добар апарат и много слободног времена, онда бих ишао по граду и сликао. Иначе, Душан ми је дао дозволу да објављујем његове слике
tongue2.gif
За Николу
914z.jpg

9142u.jpg

Ови БИК-ови су ме разочарали...
717l.jpg

7172.jpg

Клима је неефикасна (мали отвори за излазак хладног ваздуха) и звук мотора је очајан и много ми је бучан за нов аутобус :rolleyes:
873ey.jpg

913zc.jpg

9132.jpg

Да није Душана, не бих могао да пријавим ово чудо :D
939b.jpg

И како јавља Александар
Od sutra, 28.4.2012. obavezno ukljiučivanje rashladnih uređaja u vozilima GSP koja ih poseduju. Neuključivanje rashladnih uređaja treba prijaviti na gspoffice@gsp.co.rs

Novi su mnogo lepsi od starih al evo i starog i to na liniji 31
Gb948 na liniji 31
270420123527.jpg

i jedan krs
Gb1036
270420123528.jpg

Предња маска старих ми је лепша, а задњи део нових је лепши од старог :D

Ljudi, imam jedno pitanje i nemojte da se uvredite. A šta će nama ovolike slike autobusa? Pa izlazimo mi iz kuća i stanova i viđamo ih većinu. Evo pa samo ako na ovoj strani nema svih modela autobusa koji špartaju gradom ništa nismo uradili. Okej je staviti koju sliku novih autobusa, ako hoćete nekome da pokažete/ukažete nešto i slično, a ovo :violina:

Ја излазим из куће, али нема шансе да ускоро видим овај аутобус уживо :violina:
Али си у праву :D

Drugari,ubuduce stavite najvise 2-3 slike po postu,a ostatak zbog citljivosti foruma stavite u spoiler

Dobro je staviti slike ne vidim nista lose u tome recimo ja obozavam kad uslikam neki dobar bus tad to podelim sa clanovima foruma tj stavim slike koje sam slikao.Ja sam kao kolega Dule obozavam da slikam nekad zajedno ja i on odemo da slikamo i onda kacimo slike ekstra je to

Volim i ja da gledam slike ali nemamo svi džinovske monitore pa moram da skrolujem čitavu večnost, a i da ne postane tema baš galerija slika. Stavljanje u spojler je dva klika, osvetliš sve linkove i klikneš na spojler.

nema potrebe za novom temom najbolje je samo da se slike stave u spoiler

ovde stavite slike

па нека слика....боље да је све ту него да је разбацано по различитим темама :|

Somi303":1nrt936i je napisao(la):
Колко сви хејтујете овај "Икарбус", то није нормално! Верујте макар мало у домаћу индустрију :mad:

Тако је требало да верујемо и у Заставу, а аутомобиле склапали полуписмени радници са основном школом, Не желим никога да вређам, али ако неко није стручан - није и не може да ради одређен посао. Дакле, када се уверим да у Икарбусу раде радници који су компетентни, који посао желе да ураде како ваља а не по систему "ма може да се набуџи, пусти...", када руководство схвати да није само поента склопити аутобус, већ га склопити квалитетно и са кавалитетним деловима а не са бофлом, када се хармонике не буду вукле по улици, када нов аутобус не буде испуштао звуке као лик од 300кг када прди, када се приликом преласка преко рупе у аутобусу не буде све тресло као да је земљотрес од 8 Рихтера, када унутра буде могло да се дише а не да смрди лоша пластика загрејана топлотом мотора који нема адекватну изолацију и када седишта не буду личила на средњевековне справе за мучење онда ћу им поклонити поверење, до тада ме баш брига да ли ће пропасти или не. Value for money, то се тражи, а не "битно је да иде, небитно како". :mad:

Vrh