Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 294 95,1%
  • BMC

Glasovi: 15 4,9%

• Ukupno glasača
    309
па и не мора да буде мало. има линија које су "равничарске", тј. немају неке велике нагибе, поготово приградске, правац 600 и 700

kopmania":1sjcwibw je napisao(la):
Kako ovo može da se poredi :O
s.jpg

s-22.jpg

Koja bi država htela da kupi naše autobuse
Podržavam da imamo mi domaće i da se naši autobusi šalju tamo negde, ali mogli bi malo da se modernizuju..
Pogledajte hrvati su napravili lepe tramvaje, moderne vozove.. A mi imamo autobus sa ovakvim izgledom u 2012. ?

Mnoge države, koje ne pripadaju EU. Izgled nije svima i uvek presudan. A i to je samo šminka, uvek može da se doradi. Meni ne smeta da takvi FAP-ovi voze Beogradom

Novi Ikarbusi za GSP su ugledali svetlost dana!
Danas sam oko 15h na ulazu fabrike video 3-4 komada.Nazalost,bio sam daleko (u autobusu,na 200m daljine gledao kroz sumu) pa nisam mogao da vidim neke detalje.Samo sam primetio da imaju prednji kraj kao 1359 i da je klima bela...
Ocekujte ih uskoro u saobracaju...

Господине Џо односно Никола, да се сад лепо вратиш тамо и сликаш те аутобусе! Кад немаш слике боље да нам ниси ни рекао, сада ћу умрети од жеље да их видим :rant: :rant: :rant:

Svi znate gde je Ikarbus,linije 611 i 711 idu do tamo.Samo 200 m pratite pu levo od mosta (gledano kada sidjete sa stanice).Danas su bili parkirani na ulazu,gde ce biti sutra stvarno ne znam.Ako ih vidim na autoputu,javljam...
Ma to je isto kao 1359,samo ima onu Rumunsku zutu boju...

Nikola '93":10qkkrgf je napisao(la):
Novi Ikarbusi za GSP su ugledali svetlost dana!
Danas sam oko 15h na ulazu fabrike video 3-4 komada.Nazalost,bio sam daleko (u autobusu,na 200m daljine gledao kroz sumu) pa nisam mogao da vidim neke detalje.Samo sam primetio da imaju prednji kraj kao 1359 i da je klima bela...
Ocekujte ih uskoro u saobracaju...
Како они мисли да направе 400 аутобуса, кад на сајту пише:
"„Ikarbus” ima poseban značaj u svetu onih koji se bave prevozom putnika. Iz proizvodnih pogona, kapaciteta 250 vozila godišnje,"

http://www.ikarbus.rs/

Pa oni nisu ni u igri da prave autobuse...;)
Cim se uzima kredit iz Evrpske banke,busevi moraju biti iz EU.To moze biti dobro,ali ne mora da znaci... :|

Sad stize 25 zglobnih niskopodnih autobusa za GSP,od kojih 100% 7 ide u pogon Zemun.A tek je u planu nabavka tih 400 preko Evropske banke....
Nista ne znas,sve moram da ti crtam :D
I da,Lastin novi Ikarbus izasao na ulice.U pitanju je klasican zglob,ik-206...
U pitanju je gb 5902,P0190 (za ovo P0190 nisam siguran,ali 5902 je 100%)

Наручили су 10, а стигла су 2
tongue3.gif

Копманиа, добио сам 4 из писменог, а тема је била "Међу путницима(пензионерима)" :D

Stiglo ih je vise,samo sto nisu svi u saobracaju.Valjda ja koji zivim pored fabrike znam da li je i koliko je stiglo...:p

Vrh