Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 294 95,1%
  • BMC

Glasovi: 15 4,9%

• Ukupno glasača
    309
I sam sam rekao da ne verujem da su zaista obradili podatke.
A ja nemam šta sebi da priznam ili ne, ne tiče se mojih emocija. Nisam negirao da su neke linije oslabljene, samo napomenuo da to ne mora da znači, i da ako vas zanima imate kako da proverite.

Најбољи пример је ''појачање'' линије 2 са два вагона и линије 13 са једним, али истовремено је скинуто три вагона са линије 9.

Шта вам то говори што се тиче ових најављених појачања?

Појачање линије 33, скидање са 47.

Појачање линије 303, скидање са 302.

Појачање линије 42, скидање са линије 68.

Ово сам лупио линије, али схватате поенту. :notok:

Pa naveo sam detaljan primjer za 79 negdje se mora oduzet da bi se negdje dodalo imamo 1300 vozila i to je to samo je pitanje kvalitetnog presipanja iz supljeg u prazno ili totalne reorganizacije do boljitka .Za to mora da se uvedu dnevne karte da presjedanje nebi bilo vise mrsko :p

Још кад купимо ових 400 "Икара", где ће нам крај бити :D
А данас ГСП није обавио полазак 303 у 2:15, а поред свађања са путницима диспечер није послао замену! :rant: А 302 на сваких 5 минута по једна :shok: Не знам шта је то било, али било је пуно 302 :rolleyes:

Аутобус слетео с пута

Четири путника повређена када је аутобус градског саобраћајног превоза на линији 101 слетео са пута у Падинској скели.

Аутобус градског саобраћајног превоза на линији 101 слетео је са пута око 16.30 часова у Падинској скели, и повређена су четири путника.

Како је Танјугу речено у Бироу МУП-а Србије за сарадњу са медијима, путници су задобили лакше повреде и нису животно угрожени.

Истрага је у току.

Линк: http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/Хроника/1069274/Аутобус+слетео+с+пута.html

Отварам такмичење под називом "Најружнији аутобус у Београду".
1. Ауто Кодекс, марке ФАП
111112034018344297.jpg

2.Транспродукт (ГПА), ФАП (28) (1)
e9hi69.jpg

3.Транспродукт, ФАП (08)
65965_165057410179054_100000243875807_479407_5969962_n.jpg

4.Думеко (ГПА), Кобра (Cobra)
ekhs3b.jpg

IMG_1688.jpg

5.ГСП, Кароса
29apbav.jpg

6. ГСП, Икарбус (1)
67996982.jpg

7.Беобус, Лиаз
qs5k4n.jpg

1rrono.jpg

baIMG_6100.jpg

8. Ћурдић, МАЗ
2d99rph.jpg

9. Бамирон БГ, МегаБус (Волво)
r0w3h5.jpg

10. ГПА, Икарбус (2)
IMG_1118.jpg

11. ГПА, Икарбус (3)
mm.jpg

12. Непознато, ФАП
S6301832.jpg

13. Транспродукт, ФАП (2)
dscf3287.jpg

dscf3285.jpg

ZGLOBNI.jpg

Мој фаворит, Ауто Кодекс :)

непознати ФАП је Аутокодекс. то је њихов знак. а који је критеријум за ружноћу? ако је боја, онда дефинитивно бр. 10 и бр. 12. ако је аутобус, онда су Лиази без премца. мада су ФАП-ови доста близу, и Икар бр. 12

Najruzniji autobus je liaz pogotovo ovi beli iz 2005 godine sto su bili na 94

zanima me vidim dosta cesto spomenete "mutant" ikar neki. O kom modelu je rec i zasto je tako nazvan :)

Mutant je plod saradnje izmedju Ikarbusa i Fapa...
2004 godine su isporuceni pogonu Kosmaj.Autobus je na FAP-ovoj sasiji,Ikarbusovoj karoseriji i Meckinim motorom..;)

Ово ти је мутант 303 :D
106xwr.jpg

Шасија "Икарбус", а мотор ФАП :) Направљен је такав, јер су назови мајстори у "Космај"-у навикли на ФАП-ове :rolleyes:
Не знам да ли су и ово мутанти
s6300436vo9.jpg

Знам, него сам помислио да су и ту умешали руке назови мајстори из Космаја :D
Иначе, Н серија каква год да је, не треба је слати на линију 50 :D
Ево зашто. То је злочин!
214wk.jpg

А горе је слика "мутанта" 303 који се пуни. Устаничка је злоо!

Па кажем ти, није она крива, и није заслужила да иде тамо, а не знам како би прошао зглоб тамо :rolleyes:

не може да иде зглоб. доста је незгодно скретање у Јерковићу ка Трошарини. можда би могло када би се направила веза са брда до Кумодрашке преко оне долине

Jel to mesara Milan ima krst ili je to neki objekat iza?Znam da nema crkvi u blizini.

Nigde,jer to nije Transproduktov autobus...;)
Solo jeste,i radi u Nisu na liniji 13,a zglob je uzeo Aerodrom Konastantin Veliki,Nis...;)

Pa nije toliko los,mada u Nisu je dosta manje guzve pa je samim tim manje rastresen nego ovi u Beogradu...
Bio je on u Beogradu ove zime nekih 3-4 meseca,pa se opet vratio u Nis.Fap uopste nije toliko losa fabrika,samo sto se samo prica o Ikarbusu,a na Fap svi zaboravljaju.
Kao sto vidis i sam,oni su u GSP-ovim bojama,mislili su da ce tako zainteresovati GSP,ali ne vredi...

Vrh