Mobilitas sve vam je oprošteno sa vašim kantama koje su vozile na 24. U GSP kanti em je gužba zbog 2+1 konfiguracije, em je vozač puštao najgore narodnjake Nisam protiv muzike ali ono je bilo mučenje. Mogao je makar da utiša.
Како ово може возити путнике кад није црвене боје ваљда би требало сва возила (осим млађих од две године која ће бити немањићко плаве) да буду црвене боје?ljudi, imam jedno OGROMNO IZNENAĐENJE za vas!!!
nećete mi verovati šta sam upravo video.
Otkud ovaj na 32ljudi, imam jedno OGROMNO IZNENAĐENJE za vas!!!
nećete mi verovati šta sam upravo video.
1. drugi nema motor tako da je mrtav.
nisu na latinici, i prednji i bočni su na ćirilici takođe.Kako je u biku unutrašnji displej za najavu stajališta na ćirilici, kad su svi ostali na latinici. To mi je bilo upečatljivo pošto na slici se vidi da piše "Вишњица".
Sent from my RMX3710 using Tapatalk
Mislio sam na unutrašnje novatronic displeje u ostalim vozilima koji pokazuju sledeće stajalište, oni su na latinici. Samo ovaj u biku je na ćirilici.nisu na latinici, i prednji i bočni su na ćirilici takođe.
Trebalo bi da je ovo samo terminus i da ne radi najava stajališta.Mislio sam na unutrašnje novatronic displeje u ostalim vozilima koji pokazuju sledeće stajalište, oni su na latinici. Samo ovaj u biku je na ćirilici.
Sent from my RMX3710 using Tapatalk
Шефе ја нисам рекао да су бусеви лоши, него да просто им је отишао сваки рок трајања и ту се прича завршава. Што се тиче марки које си набројао као нове одрадиће како треба ову старосну границу и за то су и узети.Vala kakvi su mnogi od ovih novih Turaka, i taj Ikarbus sa 100 mana mi biva sve draži i draži. Nov Ikarbus je umeo barem da bude pristojan, ne u svakoj seriji, al bilo ih je više tih pristojnih nego ovih drugih. BMC treska kao lud, Akiama otpadaju prozori, Cobre cvrče, a nisu baš ni tihe, al jesu pristojne, čak i ovi bolji pište često, baguju, al aj to su sitnice. Poenta je, na šta će ti Turci da liče kad dođu u godine tih Ikarbusa? M-ovi, pogotovu solo, često i sad deluju solidnije od bilo kog BMC-a, a o Akiama da ne govorim, a imaju još malo pa punih osam godina. Sve ovo što lickaju sada, ovako na silu i lošim materijalom, sve će to ostaviti svoje posledice, kao u slučaju naših trolejbusa, pa ćemo za nekoliko godina videti šta će te silne kotobanje da naprave od javnog prevoza. Imaćemo skoro pa ceo vozni park sklepan u roku od dve godine. Teška katastrofa u najavi. Čak i ovi Higeri pokazuju da nisu najveće zlo na ulicama, pričam o ukupnom kvalitetu. Bićemo na forumu i tamo oko 2027/8, pa ćemo da vidimo tek gomile postova sa kukanjem na stanje autobusa, pa eventualni miris ulja u salonu će biti još i najmanji problem.
Otišao rok trajanja autobusima 2017 godište? Za 2013 i možda. A sigurno će svi ovi Turci biti solidni deset godina, al kad na vrbi rodi grožđe. Samo jednu Akiu da vidim da bude u baš dobrom stanju posle šest sedam godina rada, pa da onda pričamo, važi to i za BMC. A ako ćemo da budemo manijaci i bacamo autobuse posle pet godina, onda je to tek druga dijagnoza celog ovog nakaradnog sistema održavanja javnog prevoza.Шефе ја нисам рекао да су бусеви лоши, него да просто им је отишао сваки рок трајања и ту се прича завршава. Што се тиче марки које си набројао као нове одрадиће како треба ову старосну границу и за то су и узети.