Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 293 95,1%
  • BMC

Glasovi: 15 4,9%

• Ukupno glasača
    308
има полазака, нарочито ван шпица, када Хигер може слободно да буде на 18
Ćuti da te ne čuje Šapić - ekspert za organizaciju gradskog prevoza.

Ako to opravdava upotrebu Higera, ček da ne raspiše tender za autorikše za pola preostalih kosmajevih linija nedeljom leti, a trajno ukine "furgonke" preko noći. :ROFLMAO:

Gde baš nju nađe, to huligani s Marakane pritisnu do asfalta in no time. A gde je sudar, gde su demonstracije. Nekad i planirani radovi izazovu (pre)opterećenje. Autokomanda je sve samo ne Sopot.

има полазака, нарочито ван шпица, када Хигер може слободно да буде на 18
Higeri već rade redovno na 18, ali ne u tolikom broju kao leti što ih je bilo. Sad ih ima do 2-3 najčešće, a leti se dešavalo i po 8 komada da ih bude.

Misliš Kosmaj će raditi u celosti na 48?
I to će ipak kratkotrajno biti, jer ipak 48 uzimaju privatnici.
Негде сам начуо да Луи травел остао без дозволе за рад због неких испалта према запосленима... Волео бих да гсп и остане на 48, ако ови испаду из градског превоза.

Koliko mi je drago što mi SP Košmar neće više održavati 305., ne mogu da vam opišem.

Evo subota, red vožnje opet mrtvo slovo na papiru... Idu na 23/24 min i naravno nema busa (Terminus Ustanička 18:37), sledeći čekam 30 min,(18:30-19:00) a onda dođu dva, taj što prati drugo će posle samo da se isključi, i lagano za garažu.
Od 20h se vikendom treće vozilo isključi, pa saobraćaju dva.

Nema šta, neko je doktorirao zanat, inače danas voze #3207, #3387 (zamenio #3223) & #3512.

Samo još sutra da preguram... 🍷

Koliko mi je drago što mi SP Košmar neće više održavati 305., ne mogu da vam opišem.

Evo subota, red vožnje opet mrtvo slovo na papiru... Idu na 23/24 min i naravno nema busa (Terminus Ustanička 18:37), sledeći čekam 30 min,(18:30-19:00) a onda dođu dva, taj što prati drugo će posle samo da se isključi, i lagano za garažu.

Nema šta, neko je doktorirao zanat, inače danas voze #3207, #3387 (zamenio #3223) & #3512.

Преузима Сага транс требало би да буде боље.

Pakao, a ne postoji opravdanje za kasnjenje od kad je povećana turaža. Vi bar imate 2 vozila uveče, mi sa 307 godinama nakon 20h imamo samo jedno vozilo vikendom i bus se čeka sat vremena. Srecom kad uzme Strela, biće 5 vozila vikendom i nadam se bar 3 uveče.

Nemaju oni raznovrsnost u voznom parku. Većinu voznog parka im čine Cobre i nešto malo Mazova. Kupili su i solo BMC, ali ne znam dal su im stigli u garažu i dal će sutra izaći u saobraćaj.
Cobre svakako očekujem na većini polazaka na 305.

Која раскрсница је проблематична на 74? Нисам разумео у снимку.

Скретање лево из Миријевског булевара у ВКЗ и десно из ВКЗ у Миријевски венац.

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока
Od produženja 74 do Mirijeva pa sve do 2015. niko nije ni spominjao tu raskrsnicu gde su Solarisi redovno išli, a eto, devet godina kasnije se time opravdavaju solo na 74.
Pre mislim da Nbg nema gde više da šalje solo BMC, pa moraju negde da ne skupljaju prašinu u pogonu.

Od produženja 74 do Mirijeva pa sve do 2015. niko nije ni spominjao tu raskrsnicu gde su Solarisi redovno išli, a eto, devet godina kasnije se time opravdavaju solo na 74.
Pre mislim da Nbg nema gde više da šalje solo BMC, pa moraju negde da ne skupljaju prašinu u pogonu.
U pravu su, imas snimak gde se vidi da je nezgodno skretanje i da bi bio problem da su se našla vozila u traci u suprotnom smeru

Сутра ћу баш да испробам нови 305 кад се вратим из ноћне ако се не буде много чекало да видимо каква возила ће сага да пошаље🙂
I ja ću, kada budem krenuo na posao popodne 🤩

Moram se privići na manji interval, biće malo zez hehe 😅

Морају се негде убацити Хигери и соло Бмц-ови. Просто је жалосно да не саобраћају. 😂😂😂

По мом неком мишљењу, Гсп не мора да набавља соло возила у наредне 3-4 године. Свакако више неће имати троцифрене линије.

Vrh