Čekamo Strelu da preuzme....ali kako izgleda 56,nama je do jaja majke mi...
Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока
Čekamo Strelu da preuzme....ali kako izgleda 56,nama je do jaja majke mi...
I na 53 cele nedelje po dva3065 na 68 upravo. Nema zglobova za 74, ali zato ima za 68.
Ne znamo gde će 18 na koji ide dosta zglobova
vala meni je 77 omiljena linija u gradu jer maltene samo Solarisi iduBolje monotona linija sa Solarisom nego "šarena" flota sa BMC-em.
Misliš Kosmaj će raditi u celosti na 48?48 i 44 uzima Koamaj od ponedeljka
verovatno samo zbog zadušnica.Od jutros dva Solarisa na liniji 74. Voze 3004 i 3005
Sent from my RMX3710 using Tapatalk
Isplaćena je solidarna pomoć pre nekoliko meseci.Moze li neki vozac ili bilo koji zaposleni u GSP ako vas ima na forumu da kaze ako zna da li ce i kada biti isplacivana solidarna pomoc za komunalna preduzeca? Ja bi trebalo tamo od novemba da krenem da radim u jednom JKP pa bi me cisto zanimalo ako neko zna nesto vise o tome?
Nema tu ne znam kakvog viška ni vozila ni osoblja trenutno. Pretpostavljam da će nastaviti sa uvođenjem nekih novih linija, pa će eventualni višak biti angažovan. Po socijalnom programu vozači svakako neće moći da idu.Vecina njih ce pretpostavljam uzeti socijalni program otpremnine i pravac kod privatnika
Toliko o tome da ne može zglob na 74.Od jutros dva Solarisa na liniji 74. Voze 3004 i 3005
Sent from my RMX3710 using Tapatalk
verovatno su pročitali moju poruku od sinoć kako su bahati i neće da stave zgloba na 74. Trenutno sam u 3005 i ima možda 20 ljudi.Toliko o tome da ne može zglob na 74.
Misliš Kosmaj će raditi u celosti na 48?
I to će ipak kratkotrajno biti, jer ipak 48
Jedan je jednosmenac i to kolega koji je bio na 18. namerno traži Solarisa da vozi.I na 53 cele nedelje po dva
Ima negde video pre vise od 10 godina kad je na 611ici bio Lui travel da nisu postovali red voznje,da su bahati.Pricao je jedan tadasnji student za taj video48 Kosmaj od ponedeljka uzima. Lui i treba da izadje, težak ološ je taj gazda. Da je sloge svi bi ga vozači polomili.
Filip Vuksa? Kada ga je jurio vozac nekog Ikarbusa?
Ako ništa više, nadam se da zaista neće više učestvovati u gradskom prevozu.48 Kosmaj od ponedeljka uzima. Lui i treba da izadje, težak ološ je taj gazda. Da je sloge svi bi ga vozači polomili.
S obzirom da 18 za sada ostaje u Zemunu, ponovo možemo masovnije očekivati Higere