Šta je novo?

Autobusi

Od kog proizvđača autobusa bi grad trebao da kupi 100 novih zglobnih vozila na gas.

• Solaris

Glasovi: 294 95,1%
  • BMC

Glasovi: 15 4,9%

• Ukupno glasača
    309
Trenutno je Zemun, ali je bilo govora da će da se vrati NBG-u kad se ovo sve završi oko podela. Mada ne znam gde će onda Zemun sa svim zglobovima. Jedino na 15 i 78.

ја сам мислио да је то стално решење, с обзиром да је Земун изгубио зглобне линије

Zemun pusta raznolike autobuse: Ikarbus IK112M, Higer, Ikarbus IK218 (2012), Ikarbus IK218M (2013), Ikarbus IK218M (2017) i Solaris Urbino 18, zbog toga ih jedino volim. NBGD bas i ne radi to jer ni nema nesto izbora od autobusa od kako su Ikarbuse 218N i Japance MANove povukli (i oni su retko izlazili na 18). Cak ni BMC ne pustaju toliko cesto. Super su Solarisi, uopste ne kritikujem, ali daj bre nesto drugo samo njih pustaju nije bas zanimljivo.

Moze li neki vozac ili bilo koji zaposleni u GSP ako vas ima na forumu da kaze ako zna da li ce i kada biti isplacivana solidarna pomoc za komunalna preduzeca? Ja bi trebalo tamo od novemba da krenem da radim u jednom JKP pa bi me cisto zanimalo ako neko zna nesto vise o tome?
Isplaćena je solidarna pomoć pre nekoliko meseci.
Vecina njih ce pretpostavljam uzeti socijalni program otpremnine i pravac kod privatnika
Nema tu ne znam kakvog viška ni vozila ni osoblja trenutno. Pretpostavljam da će nastaviti sa uvođenjem nekih novih linija, pa će eventualni višak biti angažovan. Po socijalnom programu vozači svakako neće moći da idu.

FB_IMG_1728136307579.jpg

Ovako bi trebalo od ponedeljka da bude.
Inače, šuška se da je Lui ispao iz gradskog prevoza i da neće više učestvovati jer je gazda pretukao nekog vozača, tako da trenutno sudbina linije 48 nije jasna.
35 ipak preuzima Karaburma, mada s obzirom da već postoji određeni broj i solo i zglobnih vozila, nije mi jasno dal će biti deljena linija.
S obzirom da 18 za sada ostaje u Zemunu, ponovo možemo masovnije očekivati Higere, jer ipak 78 zahteva 16 vozila.

48 Kosmaj od ponedeljka uzima. Lui i treba da izadje, težak ološ je taj gazda. Da je sloge svi bi ga vozači polomili.
Ima negde video pre vise od 10 godina kad je na 611ici bio Lui travel da nisu postovali red voznje,da su bahati.Pricao je jedan tadasnji student za taj video

Vrh