Sve što je crveno momentalno eliminisati hahahahahaha. Bože koji dokoni ludak. Još ako mu dune da se farbaju i vozila GSP-a u plavo. Ja ne znam majke mi, za ludake poput njega, tako bahate i nadmene sa mozgom veličine oraha, dozvola da sami sebi oduzmu život bi bila vrlo humana i blaga kazna. Ma mislim, da ne ulazim sad u tešku politiku, al sve mi je jasno kad priča od izmeštanju Titovog groba iz Muzeja Jugoslavije, i postavljanju Dražinog spomenika na sred Terazija. Čovek je prosto izgubio kompas, ulazi u ono što apsolutno ne treba da bude polje njegovog delovanja. Na stranu dal neko podržava nekadašnji Titov režim, stav o četničkom pokretu, apsolutno nebitno, ko si ti da sad tu pomeraš grob jednog državnika, pa kakav god da je bio, a vladao je bivšom Jugoslavijom punih 35 godina. Deo je istorije i ćao. Ima da stoji tu, a ne da dođe jedan loptaš da kopa po starim ranama, burgija i budi neke podele od pre koliko godina već. Zato nas Evropa i gleda kako nas gleda. Mi sami smo toliko rastrzani, večito duboko zaglibljeni u sukobe i od pre 80 godina, a gori nam sto i jedan problem u svakom aspektu društva. Izvinjavam se, znam da nije tema, al ovo što pišem meni apsolutno najviše govori o kakvoj spodobi se radi, pričam o Šapiću. Nije mi namera da ulazim u vrlo ranjive i nimalo jednostavne teme, a mogao bi podosta da pišem, već samo ističem kakvog čoveka imamo na čelu Grada.