Kinez ima klimu, grejanje i ne kvari se kao Bkm, ljudi iz Učiteljskog su se spasili na 21.Meni je bolji bilo kakav trolejbus nego qrc kinez autobus na trolejbuskoj liniji
Kinez ima klimu, grejanje i ne kvari se kao Bkm, ljudi iz Učiteljskog su se spasili na 21.Meni je bolji bilo kakav trolejbus nego qrc kinez autobus na trolejbuskoj liniji
Jel ima neko neku sliku, render, kod boje koja će se koristiti?
Ја очекујем после фарбања у плаву приватника, да ће Ласта прећи у белу и са гсп црвеном боју бити боје заставе. Живи били па виделиПо мени је била грешка што су сви превозници онда морали да поцрвене. Било је довољно да ГСП буде униформан са својом орогиналном колор шемом, Ласта са својом плавом, а приватници су имали леп период белих аутобуса.
Исто и то 10 пута лепши и плус сам навикао на њих да буду црвени.Mnogo su mi lepši crveni.
Могли су једноставно да оставе и тјт...Plava vuče na depresiju. Ne kažu džabe ako imaš sobu sa plavim zidovima pašćeš u depresiju, prefarbaj u radosniju boju tipa žutu... Možda su mogli eto bar žutu.
Sent from my RMX3710 using Tapatalk
Сваки приватник ће фарба у неку своју нијансу смешноI opet deluje da postoji razlika u nijansi. Ona Akia izgleda teget, a ovaj Konekto vuče na šerpa plavu.
Па зато и кажем...Па и са црвеном није било реда.