Радили су прво прекрајања и делимична рекаросирања старих Икара и Саноса, а после су правили и нове моделе од увозних компоненти.Kakvi su Nibus autobusi sta je to jel to neki nas proizvodjac jer video sam slike nekih autobusa pise Nibus. (Ne mislim na Neobus za njega znam da je bio proizvodjac autobusa iz NS)
Jel su idalje aktivni jel proizvode ili su se ugasili?Радили су прво прекрајања и делимична рекаросирања старих Икара и Саноса, а после су правили и нове моделе од увозних компоненти.
Znaci nemamo vise ni jednu fabriku za proizvodnju autobusa a nekad smo imali 3Мислим да је угашен негде 2015.
Ikarbus, FAP, Neobus, Megabus, Nibus su bile firme koje su proizvodile autobuseZnaci nemamo vise ni jednu fabriku za proizvodnju autobusa a nekad smo imali 3
Bar sam se ponadao da ovi idalje rade
Feniksbus je firma iz Novog Sada koja proizvodi minibuse na Iveco šasiji i mogu se videti i u Beogradu. Ide im odlično za sad i očigledno planiraju da uđu i u proizvodnju solo autobusa.Da FAP sam zaboravio secam se modela A537 a uzgred sta je bilo sa onim Bik autobusima? Koliko znam to jel trebalo da proizvodi Maz autobuse? Jel su aktivni idalje? Za taj Fenix nisam cuo do sada jel to isto neka ispostava neke strane firme ili sta vec?
90% линија ће сутра бити решено. Мобилитас, Кошава, Унакоп, Тамнава и Лекон званично завршавају.Koje rokade očekujemo sutra?
Mislim da se ona sad rasteretila zbog BASaSolo BMC na 83 (P93310)
A kada se planira #300???Da se podsetimo šta se predaje sutra.
Pogledajte prilog 213374
A Sta je sa 24,26,35,37,58,,78,84?Da se podsetimo šta se predaje sutra.
Pogledajte prilog 213374
Vaše linije možda budu 15. oktobra, a Strelu ne očekujem pre novembra.A kada se planira #300???
Odakle ti informacija?I jel ova raspodela vazi bese 10 godina?Da se podsetimo šta se predaje sutra.
Pogledajte prilog 213374