deka75":14mz5yqc je napisao(la):
Ovo vise govori koliko je glupo i nehigijenski imati sedista tapacirana sundjerima i platnom.
deka75":14mz5yqc je napisao(la):
Vozio sam se sinoc njime. Gori autobus od ovog zaista nisam video. Kad si napolju vidi se kako je nagnut u stranu, kad udjes ima cuvena klizava sedista INTERPRODUKT NOVA VAROS, upravljacnica je starinska, autobus je potpuno visokopodan, mnogi vidljivi sklopovi ne fituju, mada je brzi i bolje osvetljen od liaza. No, cim pomislis da nema nista bolje od lijaza ovi iz VIKTOR BOS-a te demantuju i nadmase sami sebe.Александар":2js3l8i0 je napisao(la):Beobusu, tj. prevozniku Viktor Boš isporučeni nekakvi beli FAPovi. Vozila saobraćaju na liniji 48.
Матеја Бељан":2dny2phe je napisao(la):Nemoj day vređaš, to su ljudi sa kojima bi mi trebalo da sarađujemo. Činjenica je da neke stvari odrađuju iz fotelje, ali ipak dan im je verovatno bio težak.
Možda ne bi bilo loše da pogon Kosmaj, bez šale, stavlja lance na neka vozila. Ili da da vozila budu lokali. Recimo 48L sa lancima, a 48 za grad normalan. Jel to uoppšte postoji za kamione i autobuse... ja ne znam?
Матеја Бељан":38jgrr5j je napisao(la):Nemoj day vređaš, to su ljudi sa kojima bi mi trebalo da sarađujemo. Činjenica je da neke stvari odrađuju iz fotelje, ali ipak dan im je verovatno bio težak.
Нема тог аргумента који ће натерати дирекцију да је макар размотри. То писмо ће одмах бити прослеђено у смеће са омиљеним разлогом: "нема техничких услова". О томе причам када указујем на срамно манипулисање законима од стране дирекције, кад и како њима одговара.Матеја Бељан":zgvwv15j je napisao(la):Знам како морају Зато и кажем, ето ти аргумент.